22 januari 2019

Astro entertainment

AstroAct

Event-astroloog Willem Kunst werkt met zijn AstroAct op vele events en verzorgt met zijn act ook workshops. Door zijn jarenlange ervaring leest Willem op feestelijke gelegenheden de horoscopen van de gasten in een hoog tempo, zonder daarbij vaktermen te gebruiken. Door zijn heldere uitleg staan mensen meestal versteld van de snelheid waarmee hij dichtbij kan komen met zijn uitleg. Vandaar dat zij hem ook meer persoonlijke gaan vragen stellen over wat hen op dat moment bezighoudt. Hoewel de AstroAct in een feestelijke setting een sfeervol reflectiemoment creëert, wordt Willem gewaardeerd door de wijze waarop hij de uitleg weet te relativeren met een gezonde dosis humor.

Willem Kunst is een bekend astroloog van tijdschriften o.a. Cosmopolitan, Fliar.be, Panorama, Telegraaf, De Gelderlander, Story, RTL,, NL bruist, SD&P, Magriet.nl, TV gids België,  + diverse andere bladen en websites. Grote internet portalen zoals startpagina.nl, Cahtarinaweb,  symbolicgids.be,  e.a. en van het content dat hij schrijft voor televisie programma’s.

De AstroAct

Verbluffend persoonlijk…

Alleen de precieze datum en geboorteplaats, en als het kan de geboortetijd, zijn nodig. Na deze gegevens te hebben ingevoerd in zijn laptop, verschijnt binnen enkele seconden een persoonlijke horoscooptekening. Daarna geeft Willem korte consulten met een persoonlijke tint. Hij weet je in korte tijd te raken en een opbouwend advies mee te geven.

De AstroAct is geschikt voor elk evenement.