22 januari 2019

AstroAct

Top Entertainment

Ogen opening consulten op bedrijfsfeesten, verjaardagen, ladiesnight, bruiloften, dinners en evenementen

De enige Astroloog die zonder astrologische termen of zweverige taal weet hoe hij mensen kan raken!

Event astroloog, Willem Kunst, werkt op bedrijfsfeesten met zijn AstroAct. In korte ontmoetingen, één op één, geeft hij de mensen in een hoog tempo een uitleg over hun karakter. Het zijn verrassende momenten die ogen openen. Al met al een reden tot gespreksvoer voor de verdere avond. Willem verzorgt ook workshops voor bedrijven en lerende organisaties. Voor diverse dag-, week- en maandbladen schrijft Willem content op maat.

Leuke referentie

Willem Kunst hét succesnummer!

Een aantal alumni van MiEM heeft hem in 2018 al ontmoet op het tennistoernooi of bij de certificaatuitreiking van de leergang PEM mei 2018.
Tussen de tennissets en/of de reflectie op het tentamen nam hij de tijd om onze leergierige deelnemers mee te nemen in zijn wereld waarin onze bezoekers door Willem wijzer werden gemaakt over zijn of haar leven, carrière en toekomst. De aanwezigen waren aangenaam verrast over zijn adviezen.
Willem Kunst “De Eenhoorn Astroloog”
Astrologie is natuurkunde (het paard) en de hoorn (de Geest) staat voor de verborgen kennis die in de natuur verscholen ligt. Willem herbergt deze twee krachten. Hij is de enige astroloog die zonder astrologische termen of zweverige taal weet hoe hij mensen kan raken! ‘Iedereen is autonoom en zodoende in staat om zijn eigen levensgeluk te creëren.’ Vanuit deze visie laat Willem zijn kunde zien waardoor mensen zicht krijgen hoe zij hier naar toe kunnen werken. Mensen zijn altijd verbaasd dat hij in normale taal zo dichtbij kan komen en iets mee kan geven waardoor je met jezelf prettiger in het leven kan komen staan.
We houden je op de hoogte wanneer Willem weer gratis adviezen aan alumni van MIEM gaat geven. Ondertussen kun jij hem hier vinden voor een verbinding op je evenement of de confrontatie op kantoor met jouw colleges. Ik kan Willem zeer aanbevelen! Harry de Winter – Master in Event Management.