Horoscoop voor vrouwen

🌟 Ontdek Jouw Vrouwenkracht met de Vrouwen Horoscoop! 🌟

Ben je een vrouw die midden in het leven staat en meer wil weten over haar eigen kracht en potentieel?
Stap dan in de wereld van de Vrouwen Horoscoop, speciaal ontworpen voor meiden en jonge vrouwen zoals jij!

De vrouw horoscoop is voor meiden en jonge vrouwen die midden in het leven staan en meer van zichzelf willen weten.
In deze persoonlijke horoscoop lees je alles over jouw kracht, jouw temperament, jouw verleidingen en jouw gevoeligheid.
Een horoscoop speciaal voor jou geschreven door Ilse Post in samenwerking met Willem Kunst, erkend astroloog.
Horoscoop voor vrouwen

Sterrenbeeld Ram

Emotioneel ben je een vrouw die direct is en zeer persoonlijk reageert.
Je kunt snel geraakt zijn door iets en dan ga je er ook voor. Soms doe je dit zonder erover na te denken, dit maakt je moedig en recht door zee.
Als er iets nieuws moet gebeuren ben je meestal de eerste die haar nek uitsteekt. Je bezit zeer sterke emoties en je neemt graag het voortouw. Je houdt van uitdagingen.

Om je krachtige emoties te ontladen is sport een prima uitlaatklep waarin je ook je behoefte om te winnen goed kwijt kunt. In het sociale leven zou je deze energie goed kunnen ontladen op momenten dat je ergens voor moet vechten.

Je kunt soms wel wat eigenwijs zijn en je laat je niet zo snel leiden door een ander. Waarschijnlijk zul je in samenwerkingsverbanden moeten leren om rekening te houden met andermans gevoelens.

Stier

Je bent een vrouw die emotioneel gezien het leven met hoop en vertrouwen
tegemoet treedt. Je kunt ambitieus zijn, maar je bent door je behoefte aan afwisseling meestal niet geneigd om langdurig op iets door te gaan.

Je maakt een betrouwbare indruk in hetgeen je maatschappelijk doet. Waarschijnlijk zul je een neusje hebben voor geldzaken of, zoals dat heet, over een handelsgeest beschikken.

Meestal ben je een gezelligheidsmens die van een pretje houdt en niet zwaar op de hand wil zijn. Soms kun je hiermee echter aanmatigend zijn, dit trekje zou je van je moeder overgenomen kunnen hebben. Waarschijnlijk voel je je aangetrokken tot creatieve, kunstzinnige mensen en/of zaken.

Tweelingen

Je bent een vrouw die geneigd is om de dingen emotioneel te analyseren, ook als het gaat om verstandelijke kwesties. Je drukt je op een beeldende manier uit en je probeert altijd een bepaalde emotie in een gesprek te leggen.
Dit is waarschijnlijk ook de manier waarop je dingen opslaat in je geheugen.

Je bent niet echt iemand van de logica of het mathematisch denken. Misschien ben je eerder geneigd om je hier zelfs tegen af te zetten. Je bent wel iemand met een goed geheugen die zich in de communicatie vooral emotioneel uit.

Gevoelsmatig ben je nieuwsgierig en leg je graag contacten met anderen wat kan maken dat je over een grote kennissenkring beschikt. Je wilt graag met de ander meedenken en helpen met hun emotionele problemen.

Kreeft

Je bent een echt gevoelsmens die intuïtief omgaat met haar emoties. Je bezit een groot verlangen om te koesteren en te verzorgen en ook het (gezellige) thuisleven wordt door jou zeer op prijs gesteld.
Het is hierdoor dat je je sterk vast kunt klampen aan degene die je liefhebt.

Het wordt dan ook als zeer moeilijk en smartelijk ervaren als diegenen die je lief hebt uit jouw gezichtsveld verdwijnen. Bijvoorbeeld wanneer een kind het ouderlijk huis verlaat of wanneer een goede vriend door omstandigheden verdwijnt.
Het leren loslaten van en vertrouwen op dat die anderen het wel zonder jouw goede zorgen redden, is voor jou een leerpunt.

Je bent een vrouw die sterke stemmingswisselingen kan hebben, mede doordat je een levendige fantasie en een diep gevoelsleven bezit.

Leeuw

Je bent een vrouw met krachtige emoties die deze op een expressieve manier wilt tonen.
Je bent hierbij geneigd om je nogal dominant op te stellen waardoor de anderen je als nogal bazig kunnen ervaren.

Dit komt doordat je graag in het middelpunt van de belangstelling wilt staan. Je voelt je dan ook prettig als je het leiderschap op je kunt nemen. Je kunt daarentegen ook erg gul zijn.
Als je eenmaal iemand aardig vindt, kun je zeer warm overkomen en zeer loyaal aan die ander zijn.
Nadat je hebt geleerd dat de wereld niet alleen om jou draait en je hooghartigheid en zelfgenoegzaamheid hebt overwonnen, kun je op een grootse manier leren delen en een bron van warmte worden voor anderen.

Je bent iemand die kan genieten van mooie en grootse dingen. Je houdt van spelen en je voelt je aangetrokken tot erotische zaken.
Je voelt je het prettigst als je op de één of andere manier je emoties om kunt zetten in creativiteit.

Maagd

Emotioneel ben je een vrouw die nuchter en precies is. Je bent analytisch ingesteld en je bekijkt de wereld kritisch. Gezondheid en netheid zijn belangrijke gevoelens voor jou.

Je hebt een bepaalde behoefte aan orde. Door de dingen in te delen, houd je overzicht omdat je graag grip hebt op gevoelens, zowel van jezelf als die van anderen.
Dit maakt dat je soms haarscherp kunt zien hoe iemand op dat moment in elkaar zit. Soms kun je hierin geneigd zijn om (zeer) scherp over te komen. Het spreekt voor zich dat je hiermee wat op moet passen zodat het niet alleen als kritiek overkomt.

Probeer stimulerend te zijn, daarmee haal je de scherpte van je kracht af.
Doordat je behoefte hebt om dingen opgeruimd te houden, ben je iemand die geschikt kan zijn in de dienstverlenende sector. Ook een beroep waarin analytisch vermogen vereist is, zou bij je kunnen passen.

Weegschaal

Je bent een vrouw met een groot verlangen naar vrede en rechtvaardigheid.
Het is hierdoor dat je je sterk op de noden van anderen kunt richten om zodoende te zorgen dat je omgeving harmonieus is.
Dit maakt je echter ook een tikkeltje wankel omdat je behoefte aan omgang met andere mensen groot is.

Het kan je moeilijk vallen om innerlijke vrede te bereiken tussen al die uiterlijke onrust.
Je wordt nu eenmaal snel getriggerd om te reageren op de ander, dus is het voor je gemoedsrust beter te accepteren dat disharmonie een functioneel iets is in het leven.

Je emotionele behoefte om te reageren zou je bijvoorbeeld in het werken met mensen die steun of hulp nodig hebben, goed kunnen gebruiken. Een andere goede uitlaatklep zou kunnen liggen in de wereld van kunst.
Tevens beschik je over een goed gevoel voor esthetica en in een debat kun je vaak de andere kant belichten.

Schorpioen

Emotioneel ben je een vrouw die eerst de kat uit de boom kijkt. Dit maakt dat je in je leven veel mensenkennis op kunt bouwen.
Hierdoor ben je in staat om de ander te doorgronden en weet je vaak de zwakke en sterke plekken van hem of haar te vinden. Ook geeft het je de mogelijkheid je langdurig te concentreren wanneer je iets wilt weten.
Als jij je zinnen ergens op gezet hebt, wil je het ook tot op de bodem uitzoeken.

Als je gekwetst wordt door iemand kun je emotioneel totaal verharden. Het is belangrijk dat je je dan niet te zeer laat leiden door de pijn die je op dat moment voelt. Een reden voor deze pijn kan zijn dat je je vroeger niet zo gezien voelde waardoor je je op een bepaalde manier onveilig hebt gevoeld.

Hoe dan ook, je bent iemand met sterke intensieve gevoelens die zeer hartstochtelijk kan zijn. Waarschijnlijk vind je het moeilijk om kwetsbaar te zijn en toon je hoofdzakelijk alleen die gevoelens waar je grip op hebt. Het leren vertrouwen kan een sleutel zijn om milder te worden naar jezelf en naar de ander.

Boogschutter

Emotioneel ben je een vouw die van verandering houdt. Meestal ben je optimistisch en vrolijk van aard. Je hebt een grote behoefte aan vrijheid en je vindt het leuk om zo nu en dan gek te doen, je vrolijke houding kan aanstekelijk werken.

Belangrijk voor jou is dat je doelen kunt stellen in je leven en daarnaar toe kunt werken. Het liefst ben je altijd onderweg in die zin dat je je voorgestelde doel wilt/kunt bereiken.

Waarschijnlijk houd je van reizen en vreemde culturen. Je komt soms onverwacht
gek uit de hoek komen en je beschikt over veel energie.
Als je je niet goed voelt, kun je soms geneigd zijn om je emoties te overdrijven en kun je wat theatraal overkomen. Maar meestal zit je niet lang in de put omdat je emotioneel de kracht bezit om met humor emotionele ervaringen te relativeren.

Steenbok

Emotioneel ben je een vrouw die kalm en gereserveerd over kunt komen.
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt daardoor streng op jezelf en anderen zijn. Dit zorgt ervoor dat als je iets moet doen, je het ook goed wilt doen. Dit zal je meestal ook goed lukken, omdat je je niet snel af zult laten leiden.

Je kunt wat voorzichtig van aard zijn, wat maakt dat je in eerste instantie niet zo avontuurlijk bent, maar daarentegen wel zeer betrouwbaar zult zijn.

Wat een prettig gevoel kan geven, is als je een creatieve of sportieve activiteit uitoefent waarbij het niet belangrijk is dat je het goed doet of wint. Gewoonweg iets doen zonder dat het resultaat het belangrijkste is, kan een hulp zijn om de dingen van het leven te relativeren en te voelen dat er meer is dan “het moet goed zijn”.
Genieten en zo af en toe niets doen mag!

Waterman

Emotioneel ben je een vrouw die verstandelijk met haar gevoelens omgaat.
Dit maakt dat je in eerste instantie vaak onafhankelijk overkomt. Dit wordt versterkt doordat je op een onconventionele manier kunt reageren. In groepsverband of op je werk kun je hiermee zorgen dat emoties gerelativeerd worden waardoor er een bepaalde gelijkheid kan ontstaan.

In groepen en in je sociale leven komen je emoties er vaak op zijn best uit. Echter, in de privésfeer kun je het soms moeilijk vinden om persoonlijk te reageren en kan het lijken alsof je hard bent en jij je amper betrokken voelt.
Soms is het belangrijk om op die momenten te laten zien wat je er persoonlijk bij beleeft en niet wat je erbij denkt.

Je hebt de behoefte om onafhankelijk te zijn in de relatiesfeer. Je hebt ruimte nodig en als je die niet voelt, kun je de neiging hebben om te gaan provoceren of als zelfs dat niet helpt om de boel te verbreken.

Vissen

Je bent een vrouw die in haar dagelijks leven in contact met anderen gevoelig is voor de sfeer die ze uitstralen. Dit zou er meerdere malen toe geleid kunnen hebben dat je ongewild de gevoelens van anderen hebt overgenomen. Door je sensitiviteit kun je anderen aanvoelen wat je geschikt maakt om in de zorgsector te werken of anderszins met mensen te werken waarin deze gevoeligheid een nuttig onderdeel vormt.

Wel is dan belangrijk de vaardigheid te leren om te reflecteren op je gewaarwordingen en te kunnen duiden welke gevoelens van jou zijn en welke tot de ander behoren. Ook zul je moeten leren om deze emoties te sturen, omdat je anders gevoelig kunt worden voor drank, drugs, religie en/of een persoon, kortom voor situaties waarin je te afhankelijk kunt zijn. Hierdoor verlies je jezelf en neig je tot het teveel meegaan op de stroom van de ander.

Het je regelmatig terugtrekken, in eenzaamheid, zal ervoor kunnen zorgen dat je leert om je zelf leeg te maken, zodat je beter bij jezelf kunt blijven.

Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit.
Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren.
Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien.
De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe we zaken verwerken en een plek geven.
Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.


@ W.Kunst

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

Scroll naar boven