Yolanthe horoscoop – hartstochtelijk, passievol en artistiek

Yolanthe cabau van kasbergen horoscoop

Yolanthe is geboren op Ibiza, 19 maart 1985. In het dagelijks leven is zij iemand die ongrijpbaar, gevoelig en inlevend is. Ze heeft de behoefte om haar zelf via emoties te uiten. Ze is dan ook eerder een gevoelstype dan een rationale persoonlijkheid. Ze doet dit door middel van het creëren van een bepaalde sfeer, dan weer romantisch, dan weer spannend of soms in een rol van het spelen van de valse.

Van nature is Yolanthe liefdevol, passievol, artistiek, onstuimig en hartstochtelijk van aard. Ze is iemand die als een bliksemflits geraakt kan worden en dan helemaal in vuur en vlam staat dit geld zowel voor de liefde als voor haar creativiteit. Het zal haar al vaker overkomen zijn dat ze tot over je oren op iemand verliefd wordt en/of gegrepen werd door iets wat haar fascineert. Als de spanning ergens van af gaat kan ze zowel in haar dagelijks leven, werk en liefdesleven snel verveelt zijn. Yolante vindt het heerlijk wanneer ze de ander moet veroveren of ergens voor moet knokken. Ze is dan strijdlustig en gooit al haar charmes in de strijd om op die gebieden dat voor elkaar te krijgen wat haar bevalt.

In de liefde en creativiteit is Yolanthe iemand die het nodig heeft om uitgedaagd te worden. Ze wilt beweging en actie en niet alleen maar samen stil zitten voor bv. de televisie. Nee, zij wilt met hen die zij lief heeft spannende dingen meemaken en doen.

Seksualiteit, uitdagingen kortom “doen” zijn voor haar belangrijk, het is een goede uitlaatklep voor de energie die in haar op geroepen wordt als ze wat voor iemand of iets voelt. Ze is driftig van aard en vandaar dat zij wel moet leren dat het niet altijd zo kan gaan als zij in haar hoofd heeft.

Yolanthe cabau van kasbergen horoscoop horoscoop Yolanthe cabau van kasbergen

Biografie Yolanthe

Jeugd

Yolanthe werd geboren op het Spaanse eiland Ibiza en groeide op in een bemiddeld gezin met een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Yolanthe Yolanthe heeft zeven broers en zussen, en nog vijf halfbroers en -zussen uit een eerder huwelijk van haar vader. Naar Spaans gebruik werd haar achternaam uit die van haar vader en haar moeder samengesteld: Yolanthe Van Kasbergen. Ze kwam op vijfjarige leeftijd met haar moeder, broers en zussen naar Nederland. Toen ze zeventien jaar oud was werd ze aangenomen bij De Trap, een Amsterdamse instelling voor kort beroepsonderwijs op het gebied van acteerkunst.

Carrière

Yolanthe figureerde onder andere in een videoclip van Charly Luske.[bron?] Ze speelde vervolgens in diverse tv-programma’s, zoals Costa!, Snowfever, Onderweg naar Morgen, Zwolle, Het Glazen Huis, My Special Girlfriend (van Idols-winnaar Boris), Zomervibe (van Ali B), Wiegelied (van de Volendamse 3JS) en in 2019 de serie DNA op SBS6.

In 2006 speelde Yol zij in de korte speelfilm Turkse chick. Films die volgden waren onder meer de Amerikaanse film Pain & Gain, de Turkse versie van Police Academy (2015).[2] en de Nederlandse speelfilm F*ck de Liefde (2019).

Yolanthe is tevens actief op televisie, waar ze meerdere programma’s heeft gepresenteerd. In 2006 begon ze met het BNN-programma URBNN, in 2007 was ze teamlid van Try Before You Die (ook van BNN), waarna ze diverse andere programma’s ging presenteren, zoals Twinzz bij de TROS, Expeditie Poolcirkel op RTL 5 in 2015, De Jongens tegen de Meisjes in 2018 (als vervangster van Chantal Janzen) en Temptation Island VIPS samen met Kaj Gorgels.

Yolante is moeder van Xess Xava Sneijder vader Wesly Sneijder. (bron wikipedia)

© Willem Kunst
Naast de horoscoop van Yolante vindt je hier ook de uitgebreide horoscopen:

Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Yolante


Naast de horoscoop van Yolante vindt je ook de
rubriek bijzondere horoscopen:

Bijzondere horoscopen voor 1,30€
Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
Liefdes horoscoop online
Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
Erotiek horoscoop
Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
Flirt horoscoop
Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
De relatietest
Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
Relatiehoroscoop
Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
Beroepshoroscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.
Trouwdag horoscoop
Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
Libido horoscoop
Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
Kinderhoroscoop klein
Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
Financiële horoscoop
Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Spiritualiteit-test
Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
EmotieTest
Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Yolante

Naast de horoscoop van Yolante van AstroKunst vind je hier ook bijzondere tarotleggingen.

Tarotlegging: Harmonie en Geluk Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf ————-Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf


Tarot liefdesvraag Waar moet je opletten ——————-Tarot de blinde vlek Wat zie je van jezelf niet


Tarotlegging: Verleden heden toekomst Krijg inzicht in een bepaalde problematiek.
horoscoop van Yolante


Tarot Weeklegging Wat kan er deze week gebeuren ? —————


YolanteTarot legging de ster Waar sta je nu?

Yolante


liefdesinzicht Hoe kan je je liefdesleven beter te begrijpen


Tarot kruislegging wat moet je nu accepteren.————–Tarot Dagkaart Gratis Kijk wat de dagkaart je zegt


Tarot gevoelslegging Verheldert je gevoelens

Yolante

Naast de horoscoop van Yolante vindt je op Astrokunst ook veel informatie bv. over de tarot

De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier.
De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Yolante

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Terug naar het begin van de horoscoop van Yolante
@ W.Kunst
Yolante

Scroll naar boven