Yolanthe cabau van kasbergen horoscoop

Horoscoop Yolanthe cabau van kasbergen

Yolanthe geboren op Ibiza, 19 maart 1985

In het dagelijks leven is Yolanthe iemand die ongrijpbaar, gevoelig en inlevend is. Ze heeft de behoefte om haar zelf via emoties te uiten. Ze is dan ook eerder een gevoels type dan een rationale persoonlijkheid. Ze doet dit door middel van het creëren van een bepaalde sfeer, dan weer romantisch, dan weer spanned of soms in een rol van het spelen van de valse vrouw.

Van nature is zij liefdevol, passievol, artistestiek, onstuimig en hartstochtelijk van aard. Zij is iemand die als een bliksemflits geraakt kan worden en dan helemaal in vuur en vlam staat dit geld zowel voor de liefde als voor haar creativiteit. Het zal haar al vaker overkomen zijn dat ze tot over je oren op iemand verliefd wordt en/of gegrepen werd door iets wat haar fascineert. Als de spanning ergens van af gaat kan Yolanthe zowel in haar dagelijks leven, werk en liefdesleven snel verveelt zijn. Yolanthe vindt het heerlijk wanneer ze de ander moet veroveren of ergens voor moet knokken. Ze is dan strijdlustig en gooit al haar charmes in de strijd om op die gebieden dat voor elkaar te krijgen wat haar bevalt. In de liefde en creativiteit is zij iemand die het nodig heeft om uitgedaagd te worden. Yolanthe wilt beweging en actie en niet alleen maar samen stil zitten voor bv. de televisie. Nee, zij wilt met hen die zij lief heeft spannende dingen meemaken en doen. Seksualiteit, uitdagingen kortom “doen” zijn voor haar belangrijk, het is een goede uitlaadklep voor de energie die in haar op geroepen wordt als ze wat voor iemand of iets voelt. Ze is driftig van aard en vandaar dat zij wel moet leren dat het niet altijd zo kan gaan als zij in haar hoofd heeft

Yolanthe cabau van kasbergen

horoscoop Yolanthe cabau van kasbergen
horoscoop Yolanthe cabau van kasbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

Horoscoop Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen is geboren op 19 april 1985. Ze is een Stier, wat betekent dat ze vastberaden, loyaal en toegewijd is. Ze is ook een optimist en een levensgenieter.

Carrière

In het jaar 2023 staat Yolanthe’s carrière in de schijnwerpers. Ze heeft een aantal nieuwe projecten in de maak, waaronder een film, een tv-serie en een boek. Ze zal ook veel reizen voor haar werk, wat haar de kans geeft om nieuwe mensen en culturen te ontmoeten.

Relaties

Yolanthe is een romantisch persoon en ze is altijd op zoek naar liefde. Ze is nu single, maar ze is er zeker van dat ze de ware liefde zal vinden. Ze is op zoek naar iemand die haar steunt, begrijpt en laat stralen.

Gezondheid

Yolanthe is een gezonde persoon, maar ze moet oppassen dat ze niet te veel stress krijgt. Ze moet ook genoeg rust nemen en gezond eten.

Algemeen

Het jaar 2023 wordt een jaar van groei en ontwikkeling voor Yolanthe. Ze zal nieuwe kansen krijgen om haar talenten te laten zien en ze zal nieuwe mensen ontmoeten die een positieve invloed op haar leven zullen hebben.

Conclusie

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een veelbelovend tijd voor de boeg. Ze zal succes hebben in haar carrière, haar liefdesleven zal opbloeien en ze zal nieuwe mensen ontmoeten die haar leven verrijken.

Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

 

horoscoop van Yolanthe

Scroll naar boven