Astrologie content op maat geschreven

Uniek Op maat geschreven astrologie content

Willem Kunst verzorgt astrologie content, en tarot content voor websites en tijdschriften op aanvraag. zie reacties van klanten hieronder.

 • Type astrologie content, voor websites en bladeren is o.a:
 • Daghoroscoop
 • Weekhoroscopen
 • Maandhoroscopen
 • Jaarhoroscopen
 • Tarot dag, maand en jaarhoroscopen
 • Horoscoop Nederlands elftal (panorama)
 • Bedrijfshoroscopen
 • Evenementen horoscopen
 • Horoscopen over koningshuis
 • Beroemdheden / Celebes horoscopen
 • Horoscoop Nijmegen
 • Festival horoscoop
 • En meer….

Heeft u vragen of wilt u astrologie content of tarot content aanvragen neem contact op via het  contactformulier
Hieronder vindt u reacties op geschreven astrologie content.

  Klanten die u voor gingen:
  astrologie content willem kunst

  Internet sites zoals die astrologie content gebruiken van Willem Kunst zijn o.a.: catharinaweb.nl, horoscoop.nl, Het staat in de sterren, inspireren leven, 123horoscoop.nl, astroweb.be, tarotkaartenlegging, horoscoop2019.eu, het staat in de sterren, enz.
  Referentie astrologie content glamour:
  “Willem Kunst is werkzaam geweest als online astroloog voor Glamour.nl waar hij wekelijks de horoscoop aanleverde – die de Glamour-bezoekers dagelijks met veel plezier lazen. En tevens één van de bestgelezen dagelijkse rubrieken was.
  De functie van Willem is, jammer genoeg, met ingang van 1 november 2019 wegens bedrijfsorganisatorische redenen vervallen, als gevolg daarvan waren wij helaas genoodzaakt de arbeidsovereenkomst met hem op te zeggen. Willem heeft veel kennis van zaken en heeft zijn werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Het was een genoegen met hem samen te werken!”
  Astrologie content Willem Kunst
  *Alles wat ontstaat heeft een geboorte tijd en is daardoor astrologisch te interpreteren

   

   

   


  Voorbeeld astrologie content wat willekeurige voorbeelden

  Dag horoscoop Boogschutter

  Zaterdag
  Je kunt vandaag zeer uitbundig zijn en als je vanavond iemand wilt versieren, vraag dan of hij/zij een Waterman is, dat klikt op dit moment geweldig met jou.

  Zondag
  Als je gezelligheid zoekt, ga dan met een goede vriend(in) naar een cultureel gebeuren. Wie weet ontmoet je daar wel boeiende en bijzondere mensen

  Maandag
  Een collega of een ander persoon in de buurt kan de concurrentiestrijd met jou aangaan om de aandacht van iemand die jullie beiden leuk vinden. Laat je niet opzij zetten

  Dinsdag
  Ga de avond niet alleen doorbrengen. Nodig iemand uit en maak er met hem/haar een vrolijke avond van waarin veel gelachen wordt en jij je kunt ontspannen.

  Woensdag
  Ga met iemand die je graag beter wilt leren kennen een rustig avondje doorbrengen zodat er genoeg ruimte is voor werkelijke intimiteit in de gesprekken.

  Donderdag
  Probeer vandaag alleen leuke dingen doen. Zorg dat je ontspannen thuiskomt zodat je met je geliefde vriend een warme en opwindende avond kunt beleven.

  Vrijdag
  Jouw extraverte uitstraling en geflirt kan wat irritatie oproepen bij andere mensen. Deze kunnen denken dat je het meent, is dat echt zo? Weet wat en dat je uitdaagt!

  Voorbeeld astrologie weekhoroscoop content

  Ram
    21 maart – 20 april
  Dit wordt een fijne week waarin er op het sociale vlak veel leuke en spannende dingen te beleven zullen zijn. Alleen in de liefde kan het wat stroef lopen vooral op het emotionele vlak. Als je je wat onbegrepen voelt, probeer dan de irritaties met de ander rustig te bespreken.

  Stier
   2 1 april – 20 mei
  Je weet wat je wilt en hoe daar te komen. Alleen kun je soms te krachtig je doel willen nastreven waarbij je de mensen die jij lief hebt iets te weinig ontziet. Wees attent op andermans gevoelens dan staat jouw dadendrang niemand in de weg en zul je jouw gestelde doelen bereiken.

  Tweelingen
   21 mei – 20 juni
  Laat je niet ontmoedigen door deze donkere tijden. Zorg dat jouw thuisbasis een plek is waar je je op je gemak voelt. En zodoende genoeg tot jezelf komt om in de juiste balans met jezelf te blijven. Zorg dat je mensen om je heen hebt die om jou geven zodat je je gesteund voelt.

  Kreeft
   21 mei – 22 juli
  Jouw sociale en liefdesleven staan in volle bloei en dat maakt dat je een beetje de rode draad van jouw dagelijkse verplichtingen uit het oog kunt verliezen. Let daar een beetje op maar zorg vooral dat je nu de vruchten plukt van deze aangename tijd. Intensiveer je liefdesleven!

  Leeuw
   23 juli – 22 augustus
  Dit kan een heel gezellige week worden. Je zit prima in je vel en het liefst zou je iedereen om wie je geeft om je heen hebben. My casa is your casa. Alleen in je liefdesleven kan het wat minder boteren. Blijf oog houden voor hen die je lief hebt en neem hun gevoeligheden serieus.

  Maagd
   23 augustus – 22 september
  Dit kan een vervelend weekje worden. Je bent snel geïrriteerd en voor je het in de gaten hebt, flap je met een scherpe tong jouw kritiek eruit. Richt je niet teveel op de buitenkant maar meer op het innerlijk. Dat maakt je mild en ontvankelijk voor de gunstige liefdestijd.

  Weegschaal   
23 september – 22 oktober
  Je voelt je deze week krachtig en uitgelaten. En door je energieke uitstraling en je natuurlijke charme weet jij de mensen snel te fascineren. In de liefde moet je wel contact blijven houden met de gevoelens van de ander en jezelf. Als je beslissingen moet nemen, doe dat dan nu.

  Schorpioen
   23 oktober – 22 november
  De planeet van de liefde loopt door je dierenriemteken. Het kan dus een spannende tijd worden. Je zult meer aandacht krijgen dan normaal en als je singel bent is dit dé tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je iemand hebt zet dan de liefdesvlam en passie op de hoogste stand.

  Boogschutter
   23 november – 21 december
  Voor jou is het een fijne tijd, je bent of wordt jarig en dat moet gevierd worden. De dag van je verjaardag is een soort afspiegeling van wat volgend jaar je zal brengen. Zorg dat je zoveel mogelijk geniet van deze tijd want veel van wat je nu doet heeft een goede kans van slagen.

  Steenbok   
22 december – 20 januari
  Voor jou is het een goede tijd in de liefde. Je kunt nu gemakkelijk steun krijgen van de mensen die jou liefhebben. Laat die ander(en) ook zien dat jij evenzo behoefte hebt aan warmte en romantiek. Op je werk weet je goed gebruik te maken van je charmes wat beslist invloed zal hebben.

  Waterman
   21 januari – 19 februari
  Jouw liefdesleven wordt getest deze week. Je zult duidelijker gaan voelen waarover je wel en niet tevreden bent. Je zult merken dat er in contact met anderen sneller iets emotioneels ontstaat. Redeneer dit niet weg maar probeer met de ander vooral mee te voelen. Leef je in!

  Vissen
   20 februari – 20 maart
  Je kunt op het gevoelsmatige vlak een sterke geldingsdrang ervaren en soms heftig uit de hoek komen. Je bent, meer dan anders, duidelijk over wat je wel en niet wilt. Je libido is hoog, je wilt bemind worden maar je hebt zelf ook sterk de behoefte om je seksueel te laten gelden.

  Astrologie content weekblad Panorama
  Astrologisch gezien is het moment waarop Marco van Basten zijn handtekening onder dit contract zette de geboorte van dit Nederlands elftal.
  Het basis idee:De basis van het Nederlands elftal is in eerste instantie rationeel. Als er iets moet gebeuren zal dit zo snel mogelijk gedaan moeten worden met zo’n hoog mogelijk rendement. De ideeën zijn scherp, helder en duidelijk maar ook hard en soms kan er enige ongevoeligheid op treden doordat Marco – als de grondleger van dit Nederlands elftal – te weinig rekening kan houden met het emotionele aspect wat voetbal nu eenmaal ook in zich draagt.
  De meeste zaken omtrent dit elftal worden eerst rationeel bekeken en beredeneerd. Dat kan betekenen dat er soms te gemakkelijk over gevoelens heen wordt gestapt. De valkuil hiervan kan zijn dat er uiteindelijk een te abstracte benadering van individuen plaatsvindt binnen het elftal. Dit kan de eenheid van de groep in gevaar brengen.

  Instelling:
In aanleg heeft dit Nederlands Elftal behoefte aan afwisseling. Het is belangrijk om de talenten in de juiste banen te leiden en deze niet te versnipperen in allerlei losse activiteiten en nieuwe ideeën. Het is dus belangrijk om een vast omlijnd kader te creëren waarin betrokkenen deze behoefte aan afwisseling kunnen uiten.
  Het zal steeds belangrijker worden om ervoor te zorgen dat ieder zijn kwaliteiten duidelijk kwijt kan. Het gebeurt dit in een vorm die helder en gestructureerd is en waarin de spelers duidelijk kunnen tonen wie ze zijn en wat hun kwaliteiten zijn. Dit is belangrijk om te zorgen dat er een duidelijke groep komt waarin men de gezamenlijke talenten kan bundelen en richten op de doelen die gesteld worden.

  Dominant spelen De overtuiging van dit Nederland elftal is om dominant te spelen en de andere partij met creativiteit en kracht te overrompelen. Het elftal moet een sterke zelfexpressie en wil aan de dag leggen. Deze drang is de kracht en de valkuil van het systeem wat gespeeld moet worden.
  Er bestaat de neiging om hier te ver in te gaan waardoor het collectieve doel voorbij gestreefd kan worden; Namelijk de garantie om mee te blijven doen.
  Wanneer Nederland meedoet aan het wereldkampioenschap zal deze opportune manier van voetballen ons kunnen breken. De wens om de ander onze wil op te leggen kan dan sterven in het zoeken naar te speelse en creatieve oplossingen.
  Als dit team niet zakelijk kan of durft te spelen zal het mijn inziens voortijdig stranden in haar schoonheid. Er zal daarom een duidelijke leider in het veld op moeten staan die bereid is om, wanneer mogelijk, eerst voor het belang te gaan om te winnen in plaats van hoe te winnen.
 Deze versobering op zijn tijd zal het elftal ver kunnen brengen.

  Panorama, Cosmopolitan, Flair, RTL, NL Bruist, De telegraaf, Margriet, De Gelderlander, TV gids België en meer…

  Naast het schrijven van astrologie content verzorgt Willem ook de AstroAct –  Astrologie entertainment

  astrologie content, AstroAct Astrologie entertainment

  Event-astroloog Willem Kunst werkt met zijn AstroAct op vele events en verzorgt met zijn act ook workshops. Door zijn jarenlange ervaring leest Willem op feestelijke gelegenheden de horoscopen van de gasten in een hoog tempo, zonder daarbij vaktermen te gebruiken. Door zijn heldere uitleg staan mensen meestal versteld van de snelheid waarmee hij dichtbij kan komen met zijn uitleg. Vandaar dat zij hem ook meer persoonlijke gaan vragen stellen over wat hen op dat moment bezighoudt. Hoewel de AstroAct in een feestelijke setting een sfeervol reflectiemoment creëert, wordt Willem gewaardeerd door de wijze waarop hij de uitleg weet te relativeren met een gezonde dosis humor.

  De AstroAct Verbluffend persoonlijk…

  Alleen de precieze datum en geboorteplaats, en als het kan de geboortetijd, zijn nodig. Na deze gegevens te hebben ingevoerd in zijn laptop, verschijnt binnen enkele seconden een persoonlijke horoscooptekening. Daarna geeft Willem korte consulten met een persoonlijke tint. Hij weet je in korte tijd te raken en een opbouwend advies mee te geven.

  De AstroAct is geschikt voor elk evenement.


  klik voor informatie of boekingen op het contactformulier

  Zie ook:


  Workshop horoscoop lezen

  Astrologie workshop – persoonsprofiel

  Workshop beroepsconsult

  Referenties AstroAct

  Reacties AstroAct

  Bedrijfshoroscoop

  Astrologie Content voor websites & bladeren
  Willem Kunst astroloog tarotist schrijver entertainer AstroAct Astroloog Willem Kunst

  Hallo ik ben Willem Kunst astroloog te Nijmegen heb reeds 27 jaar ervaring in het schrijven van horoscopen en tarotleggingen. Heb 20 jaar 20 jaar lesgeven. Geef  lezingen en workshops bij grote en kleine bedrijven. werk ook als event astroloog bij bedrijfsfeesten. Regelmatig schrijf ik bedrijfshoroscopen voor grote en kleine bedrijven.  Schrijver van meerdere tarot vormen, tarotist op evenementen. Door mijn jarenlange ervaring als astroloog ben ik de entertainment ingerold. Het lezen van een horoscoop gaat mij razendsnel af waardoor het inzetbaar is op vele evenementen. Ik heb geschreven voor verschillende magazines. Mijn uitleg is niet zweverig maar prikkelend, ‘ogen openend’ zoals iemand ooit eens tegen mij zei, ‘en altijd voorzien van relativerende humor’. Astrologie is geen waarheidsleer maar een ervaringsleer en het heeft in die zin een boeiend bestaansrecht.

  AstroAct als entertainment op feesten en bij het verzorgen van workshops

  astrologie content Astroact Astrologie entertainment

  ART Bookings

  landgoed de Salentein, Nijkerk
  Vandaag gewerkt met Willem Kunst, een bijzondere man met een missie, hij leest niet alleen de horoscopen van mensen die direct naast hem staan, maar geeft vanuit zijn kennis van de sterren over het voertuig “de mens” ook tips uit het hart om bepaalde dingen vanuit het karakter wat moeitelozer aan te pakken, zodat het leven een feest kan zijn.
  We waren meer dan tevreden , bedankt Willem! De AstroAct kan ik aanbevelen.

  Artur Verver

  Een groot aantal alumni van MiEM hebben hem in 2018 al ontmoet op het tennistoernooi of bij de certificaatuitreiking van de leergang PEM in mei 2019. Willem was het succesnummer met zijn astroact!
  Tussen de tennis sets en/of de reflectie op het tentamen nam hij de tijd om onze leergierige deelnemers mee te nemen in zijn wereld waarin onze bezoekers door Willem wijzer werden gemaakt over zijn of haar leven, carrière en toekomst.
  Ik kan Willem zeer aanbevelen.

  Harry de Winter astrologie content, , AstroAct miem10

  Directeur Master in Event Management
  Miem 10 2018

  Mariska, de Heer Event Entertainment Coördinator dekker Zoetemeer

  Hi Willem, dankjewel! Wij vonden jouw aanwezigheid erg geslaagd!

  Naast astrologie content vind je hier ook mooie persoonlijke readings.
  Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
  Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

  Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

   


  Naast astrologie content vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

  Bijzondere horoscopen voor 1,30€
  Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
  Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
  Liefdes horoscoop online
  Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
  Erotiek horoscoop
  Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
  Flirt horoscoop
  Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
  De relatietest Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
  Relatiehoroscoop
  Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
  Beroepshoroscoop
  Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.
  Trouwdag horoscoop
  Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
  Libido horoscoop
  Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
  Kinderhoroscoop klein
  Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
  Financiële horoscoop
  Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
  Gelukshoroscoop Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
  De levensles horoscoop Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
  Spiritualiteit-test Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
  EmotieTest Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
  Hondenhoroscoop Wat is het basis karakter van jouw hond?

  Naast astrologie content vind je hier ook veel bijzondere horoscopen online
  astrologie content
  Hier vind je ook veel Tarotlegging Harmonie en Geluk Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


  Tarotlegging: Liefdeslegging Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


  Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf


  Tarot liefdesvraag Waar moet je opletten ——————-Tarot de blinde vlek Wat zie je van jezelf niet


  Tarotlegging: Verleden heden toekomst Krijg inzicht in een bepaalde problematiek.


  Tarot Weekleggingastrologie content Wat kan er deze week gebeuren ?


  Tarot legging de ster Waar sta je nu? astrologie content


  liefdesinzicht Hoe kan je je liefdesleven beter te begrijpenastrologie content


  astrologie content Tarot kruislegging wat moet je nu accepteren.————–Tarot Dagkaart Gratis Kijk wat de dagkaart je zegt


  Tarot gevoelslegging Verheldert je gevoelens


  Naast de astrologie content content vindt je hier ook veel informatie bv. over de tarot
  De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier. De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

  Inleiding tarot kaarten

  De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is. Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan. De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

  astrologie content

  De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

  De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.
  tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten. Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

  De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

  De tarotkaarten Bokalen zijn waterkaarten. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

  Zwaarden-lucht tarotkaarten Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen. Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren. Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

  Naar begin horoscoop astrologie content
  @ W.Kunst

  astrologie content, Astrokunst, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

  Scroll naar boven