Astrologie content op maat geschreven

Horoscoop / astrologie content

Op maat geschreven astrologie content voor dagelijkse, wekelijkse, en maandelijkse horoscopen en meer. Ideaal voor websites en publicaties. Willem Kunst biedt astrologie en tarot content aan voor tv, kranten, dagbladen en online platforms.

Willem schreef bijvoorbeeld voor Panorma, Telegraaf, RTL,, Cosmopolitan, Glamour, Gelederlander, TvGinds.be, Story,  weekend, catharinaweb.nl, horoscoop.nl, Het staat in de sterren, inspireren leven, 123horoscoop.nl, astroweb.be, tarotkaartenlegging, nl bruist, hanskrant, astromedia,  eostresworld.be, flair, jouwmysterie.nl, Margriet

Content vormen zijn:

 • Daghoroscoop
 • Weekhoroscoop
 • Maandhoroscoop
 • Jaarhoroscoop
 • Tarot dag, maand en jaarhoroscoop
 • Celeberty horoscoop
 • Bedrijfshoroscoop
 • Evenement horoscoop
 • Horoscoop koningshuis
 • Sporters horoscoop
 • Horoscoop steden
 • Festival horoscoop
 • Liefdeshoroscoop
 • En meer….

Heeft u vragen of wilt u astrologie content of tarot content aanvragen neem contact op via het contactformulier
Hieronder vindt u reacties op geschreven astrologie content.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Astrologie content Willem Kunst
*Alles wat ontstaat heeft een geboorte tijd en is daardoor astrologisch te interpreteren

 

 

 


Voorbeeld astrologie content wat willekeurige voorbeelden

Dag horoscoop Boogschutter

Zaterdag
Je kunt vandaag zeer uitbundig zijn en als je vanavond iemand wilt versieren, vraag dan of hij een Waterman is, dat klikt op dit moment geweldig met jou.

Zondag
Als je gezelligheid zoekt, ga dan met een goede vriend(in) naar een cultureel gebeuren. Wie weet ontmoet je daar wel boeiende en bijzondere mensen

Maandag
Een collega of een ander persoon in de buurt kan de concurrentiestrijd met jou aangaan om de aandacht van iemand die jullie beiden leuk vinden. Laat je niet opzij zetten

Dinsdag
Ga de avond niet alleen doorbrengen. Nodig iemand uit en maak er met hem of haar een vrolijke avond van waarin veel gelachen wordt en jij je kunt ontspannen.

Woensdag
Ga met iemand die je graag beter wilt leren kennen een rustig avondje doorbrengen, zodat er genoeg ruimte is voor werkelijke intimiteit in de gesprekken.

Donderdag
Probeer vandaag alleen leuke dingen doen. Zorg dat je ontspannen thuiskomt zodat je met je geliefde vriend een warme en opwindende avond kunt beleven.

Vrijdag
Jouw extraverte uitstraling en geflirt kan wat irritatie oproepen bij andere mensen. Deze kunnen denken dat je het meent, is dat echt zo? Weet wat en dat je uitdaagt!

Voorbeeld astrologie weekhoroscoop content

Ram
    21 maart  –  20 april
Dit wordt een fijne week waarin er op het sociale vlak veel leuke en spannende dingen te beleven zullen zijn. Alleen in de liefde kan het wat stroef lopen vooral op het emotionele vlak.
Als je je wat onbegrepen voelt, probeer dan de irritaties met de ander rustig te bespreken.

Stier
   2 1 april  –  20 mei
Je weet wat je wilt en hoe daar te komen. Alleen kun je soms te krachtig je doel willen nastreven waarbij je de mensen die je lief hebt iets te weinig ontziet.
Wees attent op andermans gevoelens dan staat je dadendrang niemand in de weg en zul je jouw gestelde doelen bereiken.

Tweelingen
   21 mei  –  20 juni
Laat je niet ontmoedigen door deze donkere tijden. Zorg dat jouw thuisbasis een plek is waar je je op je gemak voelt. En zodoende genoeg tot jezelf komt om in de juiste balans met jezelf te blijven.
Zorg dat je mensen om je heen hebt die om jou geven zodat je je gesteund voelt.

Kreeft
   21 mei  –  22 juli
Jouw sociale en liefdesleven staan in volle bloei en dat maakt dat je een beetje de rode draad van jouw dagelijkse verplichtingen uit het oog kunt verliezen.
Let daar een beetje op, maar zorg vooral dat je nu de vruchten plukt van deze aangename tijd. Intensiveer je liefdesleven!

Leeuw
   23 juli  –  22 augustus
Dit kan een heel gezellige week worden. Je zit prima in je vel en het liefst zou je iedereen om wie je geeft om je heen hebben. My casa is your casa. Alleen in je liefdesleven kan het wat minder boteren.
Blijf oog houden voor hen die je lief hebt en neem hun gevoeligheden serieus.

Maagd
   23 augustus  –  22 september
Dit kan een vervelend weekje worden. Je bent snel geïrriteerd en voor je het in de gaten hebt, flap je met een scherpe tong, je kritiek eruit.
Richt je niet te veel op de buitenkant, maar meer op het innerlijk. Dat maakt je mild en ontvankelijk voor de gunstige liefdestijd.

Weegschaal   
23 september – 22 oktober
Je voelt je deze week krachtig en uitgelaten. En door je energieke uitstraling en je natuurlijke charme weet je de mensen snel te fascineren.

In de liefde moet je wel contact blijven houden met de gevoelens van de ander en jezelf. Als je beslissingen moet nemen, doe dat dan nu.

Schorpioen
   23 oktober – 22 november
De planeet van de liefde loopt door je dierenriemteken. Het kan dus een spannende tijd worden. Je zult meer aandacht krijgen dan normaal en als je singel bent is dit dé tijd om nieuwe mensen te ontmoeten.
Als je iemand hebt zet dan de liefdesvlam en passie op de hoogste stand.

Boogschutter
   23 november – 21 december
Voor jou is het een fijne tijd, je bent of wordt jarig en dat moet gevierd worden. De dag van je verjaardag is een soort afspiegeling van wat volgend jaar je zult brengen.
Zorg dat je zoveel mogelijk geniet van deze tijd want veel van wat je nu doet, heeft een goede kans van slagen.

Steenbok   
22 december – 20 januari
Voor jou is het een goede tijd in de liefde. Je kunt nu gemakkelijk steun krijgen van de mensen die je liefhebben. Laat die ander(en) ook zien dat je evenzo behoefte hebt aan warmte en romantiek. Op je werk weet je goed gebruik te maken van je charmes wat beslist invloed zal hebben.

Waterman
   21 januari – 19 februari
Jouw liefdesleven wordt getest deze week. Je zult duidelijker gaan voelen waarover je wel en niet tevreden bent. Je zult merken dat er in contact met anderen sneller iets emotioneels ontstaat. Redeneer dit niet weg, maar probeer met de ander vooral mee te voelen. Leef je in!

Vissen
   20 februari – 20 maart
Je kunt op het gevoelsmatige vlak een sterke geldingsdrang ervaren en soms heftig uit de hoek komen. Je bent, meer dan anders, duidelijk over wat je wel en niet wilt. Je libido is hoog, je wilt bemind worden, maar je hebt zelf ook sterk de behoefte om je seksueel te laten gelden.

Astrologie content weekblad Panorama
Astrologisch gezien is het moment waarop Marco van Basten zijn handtekening onder dit contract zette, de geboorte van dit Nederlands elftal.
Het basis idee: De basis van het Nederlands elftal is in eerste instantie rationeel. Als er iets moet gebeuren zal dit zo snel mogelijk gedaan moeten worden met zo’n hoog mogelijk rendement.
De ideeën zijn scherp, helder en duidelijk, maar ook hard en soms kan er enige ongevoeligheid optreden.

Doordat Marco – als de grondleger van dit Nederlands elftal – te weinig rekening kan houden met het emotionele aspect wat voetbal nu eenmaal ook in zich draagt.
De meeste zaken omtrent dit elftal worden eerst rationeel bekeken en beredeneerd. Dat kan betekenen dat er soms te gemakkelijk over gevoelens heen wordt gestapt.
De valkuil hiervan kan zijn dat er uiteindelijk een te abstracte benadering van individuen plaatsvindt binnen het elftal. Dit kan de eenheid van de groep in gevaar brengen.

Instelling:
In aanleg heeft dit Nederlands Elftal behoefte aan afwisseling. Het is belangrijk om de talenten in de juiste banen te leiden en deze niet te versnipperen in allerlei losse activiteiten en nieuwe ideeën.
Het is dus belangrijk om een vastomlijnd kader te creëren waarin betrokkenen deze behoefte aan afwisseling kunnen uiten.
Het zal steeds belangrijker worden om ervoor te zorgen dat ieder zijn kwaliteiten duidelijk kwijt kan.
Het gebeurt dit in een vorm die helder en gestructureerd is en waarin de spelers duidelijk kunnen tonen wie ze zijn en wat hun kwaliteiten zijn.
Dit is belangrijk om te zorgen dat er een duidelijke groep komt waarin men de gezamenlijke talenten kan bundelen en richten op de doelen die gesteld worden.

Dominant spelen De overtuiging van dit Nederland elftal is om dominant te spelen en de andere partij met creativiteit en kracht te overrompelen. Het elftal moet een sterke zelfexpressie en wil aan de dag leggen.
Deze drang is de kracht en de valkuil van het systeem wat gespeeld moet worden.
Er bestaat de neiging om hier te ver in te gaan waardoor het collectieve doel voorbij gestreefd kan worden; namelijk de garantie om mee te blijven doen.
Wanneer Nederland meedoet aan het wereldkampioenschap zal deze opportune manier van voetballen ons kunnen breken. De wens om de ander onze wil op te leggen kan dan sterven in het zoeken naar te speelse en creatieve oplossingen.
Als dit team niet zakelijk kan of durft te spelen zal het mijns inziens voortijdig stranden in haar schoonheid. Er zal daarom een duidelijke leider in het veld op moeten staan die bereid te winnen.
Waar en wanneer mogelijk, eerst voor het belang te gaan om te winnen in plaats van hoe te winnen.
 Deze versobering op zijn tijd zal het elftal ver kunnen brengen.

Naar begin horoscoop astrologie content

Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben leest het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?

Aspecten en hun betekenis

 

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

@ W.Kunst

astrologie content, Astrokunst, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

Scroll naar boven