AstroAct entertainment

AstroAct Astrologie entertainment

AstroAct Astrologie entertainment

Event-astroloog Willem Kunst werkt met zijn AstroAct op vele events en verzorgt met zijn act ook workshops. Door zijn jarenlange ervaring leest Willem op feestelijke gelegenheden de horoscopen van de gasten in een hoog tempo, zonder daarbij vaktermen te gebruiken. Door zijn heldere uitleg staan mensen meestal versteld van de snelheid waarmee hij dichtbij kan komen met zijn uitleg. Vandaar dat zij hem ook meer persoonlijke gaan vragen stellen over wat hen op dat moment bezighoudt. Hoewel de AstroAct in een feestelijke setting een sfeervol reflectiemoment creëert, wordt Willem gewaardeerd door de wijze waarop hij de uitleg weet te relativeren met een gezonde dosis humor.

Content

Willem Kunst is een bekend astroloog voor tijdschriften en websites zoals o.a. Glamour, Cosmopolitan, Flair.be, Panorama, Telegraaf, De Gelderlander, Story, RTL, NL bruist, SD&P, Margriet.nl, TV gids België, Startpagina.nl, Catharinaweb.nl, Symbolicgids.be en van de content die hij schrijft voor televisie programma’s.

De AstroAct Verbluffend persoonlijk…

Alleen de precieze datum en geboorteplaats, en als het kan de geboortetijd, zijn nodig. Na deze gegevens te hebben ingevoerd in zijn laptop, verschijnt binnen enkele seconden een persoonlijke horoscooptekening. Daarna geeft Willem korte consulten met een persoonlijke tint. Hij weet je in korte tijd te raken en een opbouwend advies mee te geven.

De AstroAct is geschikt voor elk evenement.


klik voor informatie of boekingen op het contactformulier

Zie ook:


Workshop horoscoop lezen

Astrologie workshop – persoonsprofiel

Workshop beroepsconsult

Referenties AstroAct

Reacties AstroAct

Bedrijfshoroscoop

Astrologie Content voor website’s & bladeren
Willem Kunst astroloog tarotist schrijver entertainer AstroAct Astroloog Willem Kunst

Hallo ik ben Willem Kunst astroloog te Nijmegen heb reeds 27 jaar ervaring in het schrijven van horoscopen en tarotleggingen , lesgeven, Lezingen en workshops geven bij grote en kleine bedrijven, event astroloog bij bedrijfsfeesten, bedrijfshoroscopen maken voor grote en kleine bedrijven. Cursussen en persoonlijke consulten geven, Content verzorgen voor bladeren. Schrijver van meerdere tarot vormen, tarotist op evenementen. 25 jaar erkend praktiserend astroloog te Nijmegen. Door mijn jarenlange ervaring als astroloog ben ik de entertainment ingerold. Het lezen van een horoscoop gaat mij razendsnel af waardoor het inzetbaar is op vele evenementen. Ik heb geschreven voor verschillende magazines. Mijn uitleg is niet zweverig maar prikkelend, ‘ogen openend’ zoals iemand ooit eens tegen mij zei, ‘en altijd voorzien van relativerende humor’. Astrologie is geen waarheidsleer maar een ervaringsleer en het heeft in die zin een boeiend bestaansrecht.

AstroAct als entertainment op feesten en bij het verzorgen van workshops

Astroact Astrologie entertainment

ART Bookings

landgoed de Salentein, Nijkerk
Vandaag gewerkt met Willem Kunst, een bijzondere man met een missie, hij leest niet alleen de horoscopen van mensen die direct naast hem staan, maar geeft vanuit zijn kennis van de sterren over het voertuig “de mens” ook tips uit het hart om bepaalde dingen vanuit het karakter wat moeitelozer aan te pakken, zodat het leven een feest kan zijn.
We waren meer dan tevreden , bedankt Willem! De AstroAct kan ik aanbevelen.

Artur Verver

Een groot aantal alumni van MiEM hebben hem in 2018 al ontmoet op het tennistoernooi of bij de certificaatuitreiking van de leergang PEM in mei 2019. Willem was het succesnummer met zijn astroact!
Tussen de tennis sets en/of de reflectie op het tentamen nam hij de tijd om onze leergierige deelnemers mee te nemen in zijn wereld waarin onze bezoekers door Willem wijzer werden gemaakt over zijn of haar leven, carrière en toekomst.
Ik kan Willem zeer aanbevelen.

Harry de Winter AstroAct miem10

Directeur Master in Event Management
Miem 10 2018

Mariska, de Heer Event Entertainment Coördinator dekker Zoetemeer

Hi Willem, dankjewel! Wij vonden jouw aanwezigheid erg geslaagd!

AstroAct, willem kunst, Astrokunst, astrologie content, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

Scroll naar top