Liefdeshoroscoop

liefdeshoroscoop groot bestellen astrokunst“Ontdek de ultieme liefde met onze krachtige Liefdeshoroscoop!”

Deze liefdeshoroscoop is een astrologische karakterbeschrijving van hoe je met liefde omgaat en tegen relaties aankijkt.

Wil je diep duiken in de mysterieuze wateren van liefde en relaties?
Onze uitgebreide liefdeshoroscoop biedt een verhelderende blik op jouw liefdesbehoeften.
En onthult waar je naar op zoek bent in de complexe dans van romantiek, seksualiteit en liefde.
Aan de hand van de planeetstanden in jouw horoscoop kun je lezen waar je lichamelijke, emotionele en intimiteit behoeftes liggen voor slechts  € 37.50.

Benodigdheden bij een bestelling:
Naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.
Betaling IBAN: NL97 trio 0198516746 t.n.v. W.Kunst.

Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per e-mail toegestuurd als pdf-bestand in een mooie opmaak.
De horoscoop bestaat uit 12 tot 15 pagina’s en kost € 37,50 te bestellen via het contactformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

liefdeshoroscoop bestellen astrokunst

Wat wordt er behandeld in de liefdeshoroscoop?

Wat betekent de Zon in deze horoscoop?
De Zon staat voor ons ego en hoe deze door de ander gestreeld kan worden. De Zon laat jouw trots en jouw kracht zien. Het is een zeer belangrijke planeet in de liefdeshoroscoop want hij vertegenwoordigt ook hoe je graag opgemerkt wenst te worden door de ander.

Wat betekent de Maan in de liefde?
De Maan staat voor je emoties en de manier waarop je deze wilt delen. De Maan geeft ook weer hoe we veiligheid bij elkaar zoeken. In de liefdeshoroscoop is de Maan dan ook zeer belangrijk. Zij geeft weer hoe we bereid zijn om voor elkaar te zorgen, maar ook hoe we bereid zijn om onszelf even opzij te zetten voor de ander.

Wat betekent de Mercurius in de liefde?
In de liefde staat Mercurius voor de manier waarop we met elkaar communiceren. Ook symboliseert Mercurius op welk vlak onze interesses liggen en hoe we deze met elkaar delen.

Wat betekent de  Venus in de liefde?
Venus is de planeet van de liefde. Zij geeft aan hoe we met de liefde omgaan en hoe we onze affectie naar een ander uiten.  Venus staat voor schoonheid en het mooie in het leven. Zo valt de één meer voor de mooie vormen en de ander meer voor iemand met een liefdevolle inborst.

Wat betekent de Mars in de liefde?
Mars is de planeet van onze persoonlijk kracht en hij geeft ons libido aan.  Mars is een seksueel getinte planeet die onze passie tot uitdrukking brengt. Ook symboliseert Mars waartoe we bereid zijn om voor te strijden.

Wat betekent de Jupiter in de liefde?
Jupiter staat in de liefdeshoroscoop voor het vertrouwen hebben in de toekomst. Ook staat hij voor de manier waarop je plezier maakt en omgaat met humor. Vandaar ook dat Jupiter in de horoscoop symboliseert hoe we het leven relativeren.

Wat betekent de Saturnus in de liefde?
Saturnus is de planeet van de begrenzing en van het kale bestaan van het leven. In de liefde geeft Saturnus aan hoe we omgaan met bepaalde angsten en het stellen van grenzen aan anderen en onszelf.

Wat betekent de Uranus in de liefde?
Uranus vertegenwoordigt onze vrijheidsdrang en de manier waarop we onze originaliteit tot uitdrukking weten te brengen.  In de liefdeshoroscoop vertegenwoordigt hij ook de manier waarop we als gelijken met elkaar om kunnen gaan en toch onze eigenheid kunnen bewaren.

Wat betekent de Neptunus in de liefde?
Neptunus is de planeet van de hoge verwachtingen en het verlangen om samen te smelten tot één. Neptunus vertegenwoordigt meer het ‘onderbuikgevoel’, het gevoel dat je onbewust zegt of iets goed of fout voor jou aanvoelt.


Tip! Liefdeshoroscoop is ook een leuk cadeau voor een geliefde of een goede kennis
Vanwege het persoonlijke karakter is zodoende leuk om deze horoscoop aan een naaste of geliefde cadeau te doen.

Zon in Ram:
In de liefde ben je iemand die ondernemend bezig wil zijn. Je bent direct van aard. Verliefd worden gaat bij jou in een razend tempo. …………

Zon in Stier:
In de liefde ben je iemand die zeker en stabiel wil zijn. Je vindt het prettig als de ander jou als stabiele en betrouwbare persoon ziet…………..

Zon in Tweelingen:
In de liefde ben je iemand die communicatief en onderhoudend wil zijn. Je wilt graag ideeën uitwisselen om zo te weten hoe die ander in elkaar zit…………..

Zon in Kreeft:
In de liefde ben je iemand die verzorgend en gevend wil zijn. Je wilt je gevoel, het leven van anderen te wensen verzachten………..

Zon in Leeuw:
In de liefde ben je iemand die speels en creatief wil zijn. Je ziet de liefde als een groot spel waarin alles mogelijk is…………..

Zon in Maagd:
In de liefde ben je iemand die dienstbaar wil zijn. Je wilt in de liefde je gevoel voor zuiverheid kwijt kunnen. ……………..

Zon in Weegschaal:
In de liefde ben je iemand die het de ander graag naar de zin maakt. Je voelt je prettig wanneer je de ander kunt betoveren

Zon in Schorpioen:
In de liefde ben je iemand die intens betrokken wil zijn. Je moet veel weten van de ander. Je wilt het liefst hem op de kop zetten ……………

Zon in Boogschutter:
In de liefde ben je iemand die uitdagend wil zijn. Je wilt daarin je drang kwijt om gek en ongewoon te doen……………….

Zon in Steenbok:
In de liefde ben je iemand die behoedzaam en beschermend wil zijn. In het publieke leven ben je niet zo extravert, maar ……..

Zon in Waterman:
In de liefde ben je iemand die vrij wil zijn. Je hebt de behoefte om je leven in te richten op jouw eigen manier. Vandaar ……..

Zon in Vissen:
In de liefde ben je iemand die ongrijpbaar wil zijn. Je hebt de behoefte om je in de liefde te uiten via je gevoel. Dit doe je door ………………

Alle horoscopen zijn opgesteld op basis van de interpretaties van Willem Kunst.

liefdeshoroscoop bestellen

 

Liefdeshoroscoop

Ontdek je Ware Liefde met deze uitgebreide horoscoop
Wil je diep duiken in de mysterieuze wateren van liefde en relaties? Deze uitgebreide horoscoop biedt een verhelderende blik op jouw liefdesbehoeften en onthult waar je naar op zoek bent in de complexe dans van romantiek.
Met een grondige analyse van diverse planeetstanden wordt de invloed van deze hemelse lichamen op jouw emotionele en seksuele leven ontrafeld.

De Sleutel tot Begrip
De horoscoop gaat verder dan oppervlakkige voorspellingen en werpt een diepgaande blik op de aard van je liefdesleven en vriendschappen.
Het onthult niet alleen de huidige status van je romantische relaties, maar werpt ook licht op het type mens dat perfect in jouw liefdespuzzel past. Het is als een kosmische gids die je helpt de mysteries van de liefde te ontrafelen.

Persoonlijke Talenten Ontsluierd
Deze liefdeshoroscoop is niet alleen een gids voor je huidige relaties; het dient ook als een kompas voor het ontdekken van je persoonlijke talenten op het gebied van liefde en romantiek.
Door de unieke basisinterpretatie krijg je inzicht in je sterke punten en hoe je deze kunt benutten om diepe, bevredigende verbindingen te creëren.
Unieke Basis interpretatie

Wat deze liefdeshoroscoop echt onderscheidt, is de unieke basisinterpretatie die op maat is gemaakt voor jou. Geen generieke voorspellingen, maar een diepgaande analyse die specifiek gericht is op jouw geboortehoroscoop. Ontdek de geheimen van je hart en de kosmische krachten die je liefdesleven beïnvloeden.
Verrijk je Liefdesleven

Kortom, de uitgebreide liefdeshoroscoop is jouw sleutel tot een rijker en bevredigender liefdesleven.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden over je huidige relatie, op het punt staat een nieuwe liefde te omarmen.
Of gewoon meer wilt begrijpen over je eigen liefdesbehoeften, deze horoscoop biedt de inzichten die je nodig hebt.
Ontdek de diepten van je hart en laat de sterren je leiden op het pad van liefde met onze uitgebreide liefdeshoroscoop.


Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


 

Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe we zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com

 

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop

 

 

Scroll naar boven