levensleshoroscoop wat is jouw opdracht in jou leven om tevreden te zijnDe levensles horoscoop onthult jouw geheime opdracht

Ontdek Jouw Diepste Bestemming met De Levensles horoscoop – Een Onthulling van Jouw Geheime Opdracht.
Levensles:
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben. Lees het in je levensles horoscoop.
Deze horoscoop geeft je een richtlijn aan wat je kunt doen om een voller leven te hebben.
In deze horoscoop ontdek je wat je opdracht is. Waardoor je kunt groeien naar een iemand die zichzelf goed kent.
De horoscoop legt uit welke hindernissen je moet overwinnen. Om toe te komen aan je aan je eigen levenspad.

Het Perfecte Cadeau voor Zelfontdekking

Geef jezelf of een geliefde het geschenk van zelfontdekking en groei! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar.
De Levensles horoscoop is een waardevol cadeau dat blijvende impact zal hebben op het leven van de ontvanger.

Je kunt deze horoscoop bestellen voor € 7,50
Betaal via rekeningnummer IBAN NL97 TRIO 0198 5167 46 t.n.v.
W. Kunst. Vul daarbij ook dit contactformulier in, u krijgt de horoscoop dan per mail toegestuurd.
Stuur geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd en uw naam. Deze horoscoop is bedacht door Willem Kunst.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

De Reis naar Zelfrealisatie
De levenshoroscoop fungeert als een kompas op jouw reis naar zelfrealisatie.
Ontdek hoe de horoscoop aangeeft welke aspecten van jouw persoonlijkheid je verder kunt ontwikkelen en welke levenslessen je moet omarmen om jouw geheime opdracht te vervullen.
Het biedt inzichten die je helpen te groeien en te evolueren op een manier die in lijn is met het universum.

Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.

Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?Op AstroKunst vind je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

levensleshoroscoop wat is jouw opdracht

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld.
De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien.
De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven.
Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Gratis horoscoop programma vind je hier:

De horoscooptekening geeft de stand van de planeten aan op het moment van je geboorte. De Ascendant (Asc) is het teken dat op dat moment in het oosten opkwam en staat altijd uiterst links in de cirkel.

U kunt via deze link (astrologie programma gratis) een astrologie program downloaden voor zowel je mobiel, tablet en pc.
Via deze link kun je zien hoe het werkt

Planetdance

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

Ontdek Jouw Diepste Bestemming met De Levensles horoscoop!

Sta je op een kruispunt in het leven en zoek je na richting en betekenis? Wil je een vol en rijk leven leiden, maar weet je niet waar te beginnen?
Laat ons je begeleiden op een reis van zelfontdekking met De Levensles horoscoop – Een Onthulling van Jouw Geheime Opdracht.

De Levensles horoscoop is geen gewone astrologische voorspelling. Het is een krachtige gids die jouw diepste bestemming onthult, jouw geheime opdracht in dit leven.
Door de unieke combinatie van astrologie, psychologie en zelfreflectie biedt deze horoscoop een onschatbare richtlijn voor een vervuld leven.

Wat kun je verwachten?

Ontdek de sleutel tot een voller leven! De Levensles horoscoop onthult jouw persoonlijke richtlijnen en wijst je de weg naar groei, succes en zelfbewustzijn. Stap voor stap leer je welke stappen je kunt zetten om je volledige potentieel te bereiken.

Jouw Reis naar Zelfbewustzijn

De horoscoop onthult niet alleen jouw levensopdracht, maar biedt ook diepgaande inzichten in de barrières die je moet overwinnen en accepteren om deze opdracht te vervullen. Leer hoe je obstakels kunt transformeren in kansen en tegenslagen in successen.

Het Perfecte Cadeau voor Zelfontdekking

Geef jezelf of een geliefde het geschenk van zelfontdekking en groei! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, De Levensles horoscoop is een waardevol cadeau dat blijvende impact zal hebben op het leven van de ontvanger.

Klaar om jouw diepste bestemming te onthullen en een leven van vervulling en betekenis te leiden? Ontdek het nu met De Levensles horoscoop en zet de eerste stap naar een stralende toekomst! 🌟

 

levenshoroscoop

Scroll naar boven