De liefdeslijn horoscoop

Lees in de liefdeslijn horoscoop wat de liefde brengt

Ontdek wat de liefdeslijn horoscoop voorspelt voor jouw liefdesleven!

Lees wat de aankomende 6 maanden hierin kunt verwachten in je liefdesleven
De liefdeslijn geeft tendensen weer van wat er zoal plaats kan vinden in je liefdesleven.
Astrologisch gesproken heet een tendens een transit.
Hieronder vind je alle belangrijke transits, voortaan tendensen genaamd, die er plaats kunnen vinden op jouw liefdesplaneet Venus.
Elke tekst bevat een onderwerp van een planeet die contact maakt met jouw geboorte planeet Venus.
De invloed van de planeten op jouw relatie, intimiteit en seksualiteit wordt duidelijk en levendig beschreven.

Inleiding:
Het verkrijgen van inzicht in je toekomstige liefdesleven kan een fascinerende en nuttige reis zijn.
Deze horoscoop zal je helpen om op een evenwichtige manier te anticiperen op wat de komende 6 maanden op het liefdesgebied voor jou in petto hebben.

Ontdek wat de liefdeslijn horoscoop voorspelt voor jouw liefdesleven!

Benodigdheden, naam, datum, plaats, geboortetijd via het contactformulier
Deze kost € 7,50.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

De liefdeslijn geeft tendensen weer van wat er zoal plaats kan vinden in je liefdesleven. Astrologisch gesproken heet een tendens een transit.

Hieronder vind je alle belangrijke transits, voortaan tendensen genaamd, die er plaats kunnen vinden op jouw liefdesplaneet Venus.
Elke tekst bevat een gedeelte van wat de tendens betekent voor jou in het algemeen, en wat het betekent voor jouw Relatie, Intimiteit en Seksualiteit in het bijzonder.

 Mars in de liefde
Mars symboliseert de wijze waarop je knokt voor een relatie, maar ook dat waar je kwaad om kunt worden en hoe je je seksueel wilt kunnen uitleven.

 Jupiter in de liefde
Jupiter symboliseert hoe je de toekomst ziet en wat je verwachtingen daarbij zijn alsook je vermogen om te vertrouwen en plezier te maken.

Saturnus in de liefde
Saturnus symboliseert waar je verantwoordelijkheden liggen en hoe je deze oppakt. Tevens geeft het weer waar je bang voor kunt zijn.

Uranus in de liefde
Uranus symboliseert de wijze waarop je je eigenheid wilt bewaren en hoe je je vrijheid ziet. Daarbij vertegenwoordigt Uranus ook onze kijk op gelijkwaardigheid.

Neptunus in de liefde
Neptunus symboliseert onze zachte kant, het overvloeien in de ander en het vermogen tot samensmelting. Zij vormt echter ook onze roze bril.

Pluto in de liefde
Pluto symboliseert datgene wat je in eerste instantie niet graag toont en vormt daarmee de kracht van de angst om geheel open durven te zijn. Ze zal door schade en schande wijs en open maken. Daarbij vertegenwoordigt zij de pure sensatie van seksualiteit.

 


Op AstroKunst vind je ook veel informatie bijv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Ontdek wat de liefdeslijn horoscoop voorspelt voor jouw liefdesleven!

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.


Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken.
Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden.
Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld.
De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien.
De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven.
Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Terug naar het begin 

@ W.Kunst
aspecten

Gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

Nieuwe website Horoscoopparels

Scroll naar boven