Sterrenbeeld Boogschutter

Jouw sterrenbeeld Boogschutter de vurige optimistische zoeker Boogschutter sterrenbeeld

Je bent iemand met een joviaal, optimistisch en veelzijdig karakter die probeert om zich zo onbevooroordeeld mogelijk op te stellen. Zaken als inschikkelijkheid, vrijheidsliefde en oprechtheid zijn dingen die je hoog in het vaandel hebt staan. Door je spontaniteit kan je soms wat tactloos overkomen. Je kunt ertoe geneigd zijn om te overdrijven en het moeilijk vinden om naar anderen te luisteren.

Je bent iemand die waarschijnlijk van reizen houdt en graag onderweg is. Je hebt een idealistische en edelmoedige instelling maar aan de andere kant kan je je snel geprikkeld voelen. Je zal je waarschijnlijk uitstekend kunnen verwoorden en geneigd zijn om teveel over je zelf te spreken.

Je bent iemand die filosofisch van aard is en je bezit een grote behoefte  aan geestelijke kennis. Dit kan er ook voor zorgen dat je in eerste instantie (goed)gelovig bent. Het maakt je weldenkend, menslievend en innemend, maar door je sterke behoefte aan een geestelijke wereld kun je door een te naïeve houding ook een volgeling worden. Het kan daarom belangrijk zijn om iets te gaan bestuderen wat ervoor zorgt dat je zelf leert nadenken in plaats van een ander te geloven. Mensen die geloven realiseren zich vaak niet dat zij vertrouwen op de ervaring van een ander. En zoals bekend, wat goed is voor een ander, hoeft niet goed voor jou te zijn.

sterrenbeeld Boogschutter

Jupiter

Het Romeinse equivalent van ZEUS bekleedde de toppositie in het Romeinse godenrijk. Als god van de hemel, het daglicht, het weer en vooral de donder en de bliksem.
Hij verwierf deze positie deels door  identificatie met Zeus en deels doordat hij ROMULUS hielp de Sabijnen te verdrijven. Romulus bouwde een tempel voor Jupiter op de plek waar hij het eerst diens hulp had ingeroepen.
Met zijn tempel op het Capitool gold Jupiter als de oppermacht. Zijn priester (flamen Dialisi) trouwde met de priesteres van Juno Flaminica. Pas gekozen consuls richtten hun eerste gebeden aan Jupiter.
Hij beheerste internationale betrekkingen door de bemiddeling van een priesterraad. De bouw van een  Capitool — naar het evenbeeld van dat in Rome — in elke provinciestad bevestigde de politieke band tussen Rome als moederstad en de dochters die op haar leken.

Sterrenbeeld Boogschutter

In relatie

is een Boogschutter vurig maar ingetogen; behoefte aan geestelijke band; samen ontwikkelen; ijdel; eerst rond fladderen voordat ze hun ware liefde vinden; flirten graag

Boogschutter in de liefde

In de liefde ben je iemand die uitdagend wil zijn. Je wilt daarin je drang kwijt om gek en ongewoon te doen. Daarbij ben je iemand die van flirten houdt en volop kan genieten van de aandacht van anderen.

Voor jou is het erg belangrijk dat je je vrij voelt. Je houdt van spanning, iets om naar toe te leven. Toch ben je ook zeer romantisch ingesteld. Je wilt met je partner een droom kunnen najagen, een doel voor jullie samen hebben.
Je houdt van wat avontuur en zou je jouw partner saai gaan vinden, dan knapt er op den duur iets bij jou. Je wilt dat er leven in de brouwerij blijft.

Je bent trots van aard en sensitief ingesteld. Je kunt geneigd zijn om in eerste instantie op iemand te vallen die te meegaand is. Dit komt omdat je een tikkeltje eigenwijs bent en je niet snel de wet door anderen wilt laten voorschrijven. Deze onafhankelijkheidsdrang is mooi, echter leidt niet altijd tot gelijkwaardigheid in een relatie. In dit thema ligt dan ook verborgen wat je kunt leren in de relatiesfeer. Dit gaat erover je impulsiviteit van ‘oh, dat ga ik doen’ te leren beteugelen. Kortom, in de liefde zal je in jouw vrijheid moeten leren delen.

Dit kan lastig voor je zijn. Het gevoel dat je jouw dingen niet meer zou kunnen doen, vliegt jou aan. Je hebt ruimte nodig en geen belemmering. Toch werkt het naleven van deze impulsiviteit alleen bevredigend wanneer je ongebonden zou zijn.

In een relatie is de juiste remedie tegen de angst voor inperking, te zorgen dat je samen dingen vindt waar je jouw plezier en passie in kwijt kunt. Op die manier zal je je in de liefdesrelatie wel schikken naar je partner maar hoef je je niet te laten vangen. Zo blijf je jouw vrijheid ervaren en daarmee vrijheid in de relatie.

Seksualiteit van een Boogschutter

Een Boogschutter is een vurig type en in de liefde kan jouw heilige vuur omgezet worden in passie en een sterke behoefte aan seksualiteit. Niets is jou te dol, jij houdt van experimenteren. Je verovert graag de ander en kunt er ook volop van genieten als die ander door jou ook in vuur en vlam komt te staan. Op het seksuele vlak heb je niet veel nodig om geprikkeld te raken. Als gepassioneerde minnaar beleef je de seks graag op onvoorziene momenten en op de gekste plekjes.

Als jij lekker in je vel zit, ben je iemand die zeer ondeugend en uitdagend over komt. Je bent er meester in om een ander op het verkeerde been te zetten. Je houdt ervan om ondeugend te zijn en ietwat plagerig anderen uit te dagen. Liefde, flirten seksualiteit is voor jou in eerste instantie een spel. Een spel dat je speelt om anderen een beetje te choqueren en te kijken hoe ver je kunt gaan. Je beleeft hieraan veel plezier en als de anderen jou begrijpen, zien ze dat het eigenlijk allemaal onschuldig is.

In de liefde is het voor jou belangrijk om samen ergens naar toe te kunnen werken, er moeten gezamenlijke doelen en idealen zijn. Zolang jij met iemand kunt dromen om een betere toekomst te bereiken en jij voelt dat dit door jullie beiden gedragen wordt, dan ga jij ook daadwerkelijk voor jullie geluk en liefde.

Typeringen

Joviaal; optimistisch; veelzijdig; onbevooroordeeld; inschikkelijk; vrijheidslievende instelling; oprecht; tactloos; geneigd tot overdrijven; rusteloos; kan niet luisteren; houdt van reizen; is altijd onderweg; heeft vleugels aan zijn voeten;
is idealistisch en edelmoedig, doch kan zeer prikkelbaar zijn; kan zich uitstekend verwoorden, maar heeft daarbij de neiging veel over zichzelf te spreken; eigenzinnig; heeft een aparte vorm van humor

Het symbool van Jupiter  Boogschutter Jupiter Symbool

In de Glyfe van de planeetkracht Jupiter zien wij hoe stof bezield wordt, door de groeikracht als het ware meegenomen. Het stoffelijk bestaan (kruis) is dan ook aan groei onderhevig, levensgeluk, welvaart, gezondheid.
Planeet die bij Boogschutter hoort is Jupiter ook wel heerser van Boogschutter genoemd.
Boogschutter is een mannelijk teken.
Het temperament van een Boogschutter is Cholerisch Mensen die cholerisch zijn, kunnen de neiging hebben snel driftig te worden.

 

Booogschutter horoscoop uitgebreid
klik op de buttem voor een uitgebreide horoscoop Boogschutter te bestellen

Kenmerken die bij een Boogschutter horen zijn:

Avontuurlijk, sportief, optimistisch, huichelachtig, betrokken, enthousiasmerend, prediker, verhalen verteller, valse profeet Uiterlijke kenmerken van een Boogschutter zijn:

Sterke benen, volle verschijning, weelderige verschijning, sympathieke uitstraling, imposante verschijning, krachtige handen. Gewelfd voorhoofd, donkere ogen, goedmoedige joviale uitstraling.
maakt een jeugdige indruk

Lichamelijk hoort bij een Boogschutter:

Heupen, dijen, rugspieren, lever, bloedsomloop, bloed, liesstreek, lenden, bronchiën,  vegetatieve  zenuwstelsel

De kleur die hoort bij de Boogschutter

Kleur- donkerblauw en purper

De landen die horen bij de Boogschutter
Spanje, Hongarije, Tsjechië, Madagaskar, Arabië, Australië,

De stenen die horen bij Boogschutter:
donkerblauwe saffier, turkoois, amethist, lapis lazuli

De Apostel die past bij de Boogschutter is Jacobus

Bijzondere getallen die horen bij de Boogschutter zijn:

3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 en steeds 9 erbij optellen

Geluksdag: Donderdag

De sterrenbeelden die goed samen gaan met zijn:
Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman

De sterrenbeelden die minder goed passen bij de Boogschutter
Tweelingen, Kreeft, Stier, Maagd

Gezondheidsproblemen:

Longproblemen, zwaarlijvigheid, drang na teveel van alles, sportblessures, problemen met heupen en dijen. Huidproblemen

Kruiden: rode klaver, eikenbast, krokussen, cichorei, agronomie, tijm, dennennaalden, artisjokken, spirea, hibiscus, balsem, bernagie, kervel, salie en vlier. Etherische oliën: jeneverbes, munt, rozemarijn

Heerser – Jupiter

Polariteit – Mannelijk

Temperament – Cholerisch

Element – Vuur

Metaal –

Kleur – Donkerblauw en purper

Landen – Spanje, Hongarije, Tsjechië, Madagaskar, Arabië, Australië

Edelstenen – Donkerblauwe saffier, turkoois, amethist, lapis lazuli

Apostel – Jacobus

Naast  de uitleg Sterrenbeeld boogschutter vindt je hier ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Bijzondere horoscopen voor 1,30€
Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
Liefdes horoscoop online
Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
Erotiek horoscoop
Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
Flirt horoscoop
Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
De relatietest
Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
Relatiehoroscoop
Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
Beroepshoroscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.
Trouwdag horoscoop
Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
Libido horoscoop
Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
Kinderhoroscoop klein
Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
Financiële horoscoop
Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Spiritualiteit-test
Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
EmotieTest
Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Yolante

Naast de uitleg Sterrenbeeld boogschutter vind je hier ook bijzondere tarotleggingen.

Tarotlegging: Harmonie en Geluk Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf


Tarot liefdesvraag Waar moet je opletten ——————-Tarot de blinde vlek Wat zie je van jezelf niet


Tarotlegging: Verleden heden toekomst Krijg inzicht in een bepaalde problematiek.
horoscoop van Yolante


Tarot Weeklegging Wat kan er deze week gebeuren ? —————


YolanteTarot legging de ster Waar sta je nu?

Yolante


liefdesinzicht Hoe kan je je liefdesleven beter te begrijpen


Tarot kruislegging wat moet je nu accepteren.————–Tarot Dagkaart Gratis Kijk wat de dagkaart je zegt

Sterrenbeeld boogschutter

Naast de uitleg Sterrenbeeld boogschutter vind je op Astrokunst ook veel informatie bv. over de tarot

De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier.
De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet.
De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Yolante

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de uitleg Sterrenbeeld boogschutter
@ W.Kunst
maandhoroscopen

© Willem Kunst

Scroll naar top