Astroloog Nijmegen

Astroloog Nijmegen

Willem Kunst Adres Astroloog Nijmegen: Priemstraat 28 Nijmegen Voor cursussen en consulten te Nijmegen. Lessen en consulten worden gegeven door Willem Kunst. Sinds 29 jaar heb ik ervaring in het:

  • verzorgen van workshops bij grote en kleine bedrijven
  • werken als event-astroloog op bedrijfsfeesten
  • schrijven van bedrijfshoroscopen voor grote en kleine bedrijven
  • geven van cursussen en persoonlijke consulten
  • verzorgen van content voor bladeren
  • schrijven van meerdere tarot vormen
  • werken als tarotist op evenementen
  • verzorgen van lessen en cursussen over astrologie
  • geven van lezingen
  • schrijver van bijzondere unieke horoscopen

als erkend praktiserend astroloog te Nijmegen. Workshops kunnen door het hele land verzorgd worden.

Astroloog Nijmegen

 

Horoscoop bestellen uniek uitgebreid beschrevenkinderhoroscoop uitgebreide beschrijving

De unieke teksten van de basishouding van uw kind! Alleen verkrijgbaar via deze site! Bestel kinderhoroscoop


De zeer uitgebreide geboortehoroscoop geeft inzicht in de aard van je karakter. Je leerbaarheid wat talenten zijn en je valkuilen. Bestel de geboortehoroscoopgeboortehoroscoop uitgebreide beschrijving


Deze bijzondere horoscoop laat je bewust worden van wat je schaduwkanten zijn. Bestel bewustzijnshoroscoop


De liefdeshoroscoop geeft inzicht in vriendschappen en liefdesleven en helpt je om goede keuzes te maken in je liefdesleven. Bestel liefdeshoroscoophoroscoop bestellen, Bewustzijn horoscoop


Met de beroepshoroscoop wordt gekeken naar je talenten, je werkhouding en je ambities. Bestel beroepshoroscoop


Geeft de tendens weer van jouw eigen unieke nieuwe levensjaar aan (verjaardag tot verjaardag). Bestel Jaarhoroscoophoroscoop bestellen, Beroepshoroscoop uitgebreide beschrijving


Alle horoscopen zijn opgesteld op basis van de interpretaties van Willem Kunst. Ook leuk om te geven als kraam-, verjaardags- of liefdescadeautje!

Alle horoscopen worden in een mooi pdf-formaat geleverd. (gratis pdf reader: downloaden https://get.adobe.com/nl/reader/)horoscoop bestellen, verjaardagshoroscoop, solaarhoroscoop


Referenties:

Beste Willem,

Hartelijk bedankt voor de horoscoop voor Ayden. We hebben hem met heel veel plezier gelezen.
De aandachtspunten gaan we zeker meenemen, fijn dat die erbij staan.
Warme groet,
Roos

Beste Willem,
Ik heb de horoscoop met veel plezier gelezen, nieuwsgierig en geboeid tegelijk. Annelin en ik delen dezelfde ascendant, dus zeker herkenning op dat vlak.

Mooi zoals je de ouders ook handvaten aanreikt hoe in alle liefde het beste met Annelin voor te hebben in haar ontwikkeling. Dankjewel voor het verzorgen van deze prachtige horoscoop.
Ik heb hem inmiddels doorgestuurd naar onze oudste dochter en haar partner.

Met vriendelijke groet,
Marieke

Mooie kinderhoroscopen. Voor de tweede keer een kinderhoroscoop laten maken via AstroKunst, door Willem Kunst. Duidelijke horoscooptekening met uitgebreide beschrijving, in begrijpelijke taal.
Met vermelding van de leerpunten voor het kind en wat je als (groot)ouder kunt doen. Ik ben er superblij mee en wilde dat ik deze horoscopen had laten maken toen mijn kinderen klein waren.
Tip: leuk om cadeau te geven bij de geboorte van een (klein)kind.
Lydia

Hallo Charlotte, (14-4-200)

Mag ik je vragen of je tevreden was over de kinderhoroscoop van Damian.

Hi Willem,

Ja, natuurlijk mag je dat vragen, ik ben er zeer tevreden mee.
Heel erg leuk om te zien hoe treffend bepaalde dingen zijn.

Ik zou het iedereen aanraden, echt heel erg leuk & bijzonder. Dankjewel!

Groetjes,
Charlotte

Bedankt Willem! Het ziet er mooi en overzichtelijk uit en is in fijne begrijpelijke taal geschreven.
Ik hoop dat ze/we er veel aan mogen hebben!
Vriendelijke groet,
Agnes.

Goede Morgen,

Ja, zeker helemaal goed … Al 2 keer rustig doorgelezen, en zoveel zin om die kleine groot te brengen en op te voeden.
Ik ben nu zelf 46 en het is mijn eerste kindje waar ik heel veel tijd voor heb …

Bedankt en we houden contact voor een afspraak.

Groet, Nico

Hallo Willem,

Bedankt voor de horoscoop. Het was een hoop informatie. Die ik nog heel vaak ga nalezen. Maar wat me wel al een hoop inzicht heeft gegeven in mijn zoon. Ik herkende Rayan er helemaal in.
Veel leerpunten voor mij. Ook met de speciale noot heeft u het helemaal goed. Rayan is vanaf zijn geboorte tot vorig jaar door mij alleen opgevoed. Zijn biologische vader woont in het buitenland en ziet hij heel weinig. Vorig jaar heeft hij wel een nieuwe stiefvader gekregen. Maar die moest om medische redenen gedeeltelijk in België blijven wonen voorlopig. Dus die is maar een deel van de week bij ons. Voornamelijk voed ik Rayan dus alleen op. Wat het grenzen aangeven betreft en je verantwoordelijkheid nemen aanleren ga ik zeker aan werken. Ik ben soms wel wat makkelijk. Ik bedoelde het goed. Maar ik begrijp nu dat dat alleen verwarrend werkt voor hem.
Super bedankt!

Groet,
Lisa

Reacties:

Bedankt Willem! Het ziet er mooi en overzichtelijk uit en is in fijne begrijpelijke taal geschreven.
Ik hoop dat ze/we er veel aan mogen hebben!

Vriendelijke groet,
Agnes.

Hallo Willem,

Super! Boven verwachting, echt heel erg blij mee!
En snel ook, wat een goeie service. Reuze bedankt.

Vriendelijke groet,
Sharon

Hallo Willem,

Heel fijn, zeker weer heel erg naar mijn zin.
Super bedankt!

Vriendelijke groet,
Sharon

Goeiemiddag Willem,

Van de week had ik de kinderhoroscoop ontvangen van mijn zoontje Mayson. Nu ben ik ook benieuwd naar de horoscoop van mijn andere zoon.

Hallo Willem,

Wat snel. Dank je wel.
Ik heb de horoscoop gelezen. En vind hem geweldig. Ik ben er reuzeblij mee.

Hartelijke groet,

Saskia

Mijnheer Kunst,

Ik heb de horoscoop ontvangen en ik vind hem heel duidelijk
en mooi ik denk dat zijn ouders hier heel blij mee zullen zijn.

Hartelijke groeten,
Paula

Beste Willem,
Bij deze wil ik je laten weten dat je mijn horoscoop mooi verwoord hebt en goed en duidelijk beschreven is. Mijn complimenten.

Beste Willem,

Wegens het grote succes van de 2 voorgaande kinderhoroscopen, zou ik voor de volgende 2 spruiten gaarne ook een uitdraai willen ontvangen.

Vriendelijke groet,
Nico

Beste Willem,
Inderdaad een eyeopener voor ons van onze zoon.
Ik zou je graag ook een kinderhoroscoop willen laten maken voor onze dochter.

Vriendelijke groet,
Kim

“Erg leerzaam en een absolute “blik verruimer”.
Heel fijn, zeker weer heel erg naar mijn zin.
Super bedankt! (2de kinderhoroscoop)

  Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen: Gelukshoroscoop Wat kun je doen om gelukkig te zijn. De levensles horoscoop. Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop Wat is het basiskarakter van jouw hond? Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor.
De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten, staven zijn vuur kaarten De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart: Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken.
Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden.
Het is de geest die de wil een richting opstuurt. De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:

Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen.
De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren.
Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart: Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan.
De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert.

Bokalen gaan ook over hoe we zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen. Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment.
De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren. Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programma by Jean Cremers http://www.jcremers.com/


@ W.Kunst   horoscoop bestellen, Astrokunst, astrologie content, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

Scroll naar boven