De levensles horoscoopDe levensleshoroscoop onthult jouw geheime opdracht

Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensleshoroscoop. Deze levensleshoroscoop geeft je een richtlijn in wat je kunt doen om een voller leven te hebben.
In deze horoscoop ontdek je welke opdracht jij hebt om in dit leven te groeien naar een zelfbewust mens. Deze levensleshoroscoop legt uit welke barrières je moet overwinnen en accepteren om toe te komen aan je levensopdracht.
Je kunt deze horoscoop nu tijdelijk bestellen voor €1,00. Betaal via rekeningnummer IBAN NL97 TRIO 0198 5167 46 t.n.v. W. Kunst. Vul daarbij ook dit contactformulier in,  u krijgt de levensleshooscoop dan per mail toegestuurd.
Stuur geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd en uw naam  Naast de horoscoop van levenshoroscoop online vind je hier ook mooie persoonlijke readings.

  Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
  Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, kinderhoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie
  Beroepshoroscoop online


  Naast de levenshoroscoop online vind je ook de rubriek ‘bijzondere horoscopen’:

  Bijzondere horoscopen voor 1,30€
  Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
  Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
  Liefdes horoscoop online
  Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
  Erotiek horoscoop
  Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
  Flirt horoscoop
  Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
  De relatietest Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
  Relatiehoroscoop
  Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
  Trouwdag horoscoop
  Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
  Libido horoscoop
  Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
  Kinderhoroscoop klein
  Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
  Financiële horoscoop
  Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
  Gelukshoroscoop
  Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
  Spiritualiteit-test
  Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
  EmotieTest
  Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
  Hondenhoroscoop
  Wat is het basis karakter van jouw hond?

  Naast de levenshoroscoop online vind je hier ook veel tarotleggingen online

  Hier vind je ook veel Tarotlegging Harmonie en Geluk Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


  Tarotlegging: Liefdeslegging Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


  Tarot legging De poort Wat brengt je dichter bij jezelf


  Tarot liefdesvraag Waar moet je opletten ——————-Tarot de blinde vlek Wat zie je van jezelf niet


  Tarotlegging: Verleden heden toekomst Krijg inzicht in een bepaalde problematiek.


  Tarot Weeklegging levenshoroscoop online Wat kan er deze week gebeuren ?


  Tarot legging de ster Waar sta je nu? levenshoroscoop online


  liefdesinzicht Hoe kan je je liefdesleven beter te begrijpenlevenshoroscoop online


  levenshoroscoop online Tarot kruislegging wat moet je nu accepteren.————–Tarot Dagkaart Gratis Kijk wat de dagkaart je zegt


  Tarot gevoelslegging Verheldert je gevoelens


  Naast de levenshoroscooponline vindt je hier ook veel informatie bv. over de tarot
  De Tarot maand, jaar, harmonie en geluk en liefdeslegging zijn geschreven door de bekende tarotlegger/astroloog Willem Kunst. Door zijn jaren lange ervaring weet hij de Tarot kaarten uit te leggen op een speelse, begrijpbare en inspirerende manier. De meeste tarotleggingen worden gelegdt met drie kaarten en geven je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De tekst zijn adviserend en positief geschreven, ze helpen je op een speelse manier op jouw pad te blijven of te komen.

  Inleiding tarot kaarten

  De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is. Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan. De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

  levenshoroscoop

  De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

  De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.
  tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten. Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

  De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

  De tarotkaarten Bokalen zijn waterkaarten. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

  Zwaarden-lucht tarotkaarten Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen. Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren. Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

  Naar begin horoscoop levenshoroscoop online
  @ W.Kunst
  levenshoroscoop

  Scroll naar top