Referenties op de astroact als entertainment en op de bedrijfsworkshops van Willem Kunst

AstroAct

Referenties AstroAct op feesten

Dior event op 22 april ’24, locatie hotel Mercier Amsterdam

‘Voor ons bedrijfsevent wilden we voor de gasten een unieke, leuke en interessante ervaring organiseren.
Vandaar dat we Willem hadden uitgenodigd voor een éen op één consult met onze gasten.
De informatie die Willem met hen deelde was accuraat, verrassend en werd in een ontspannen sfeer gedeeld.
Het gaf de dag een speciaal en persoonlijk accent en we hebben na afloop dan ook vele enthousiaste reacties mogen ontvangen.
Echt een aanrader voor een origineel idee!’
Wil je de act boeken ga dan naar AstroAct
 Wim Thompson, Parfums Christian Dior

Astroact Astrologie entertainment

ART Bookings

‘Vandaag gewerkt met Willem Kunst, een bijzondere man met een missie, hij leest niet alleen de horoscopen van mensen die direct naast hem staan.
Maar geeft vanuit zijn kennis van de sterren over het voertuig “de mens” ook tips uit het hart om bepaalde dingen vanuit het karakter wat moeitelozer aan te pakken, zodat het leven een feest kan zijn. We waren meer dan tevreden , bedankt Willem! De AstroAct kan ik aanbevelen.’
Artur Verver over de AstroAct, Landgoed de Salentein, Nijkerk

‘Een groot aantal alumni van MiEM hebben hem in 2018 al ontmoet op het tennistoernooi of bij de certificaatuitreiking van de leergang PEM in mei 2019.
Willem was het succesnummer met zijn astroact!
Tussen de tennis sets en/of de reflectie op het tentamen nam hij de tijd om onze leergierige deelnemers mee te nemen in zijn wereld waarin onze bezoekers door Willem wijzer werden gemaakt over zijn of haar leven, carrière en toekomst.
Ik kan Willem zeer aanbevelen.’
Harry de Winter, Directeur Master in Event Management, Miem 10
AstroAct: astrologie entertainment

‘Hi Willem, dankjewel! Wij vonden je aanwezigheid met de AstroAct erg geslaagd!’
Mariska, de Heer Event Entertainment Coördinator dekker Zoetemeer
Parfums Christian Dior:  locatie hotel Mercier 

Uitreiking certificaten Professional Event Management
Miem – referentie van Harry de Winter
MiEM Kennis Tennistoernooi
Gemeente Nijmegen
Alysis zorggroep, ziekenhuis Rijnstate
referentie van de AstroAct door Nannete haze
SBS – Shownieuws
Theaterbureau
Uitmarkt – Amsterdam
referentie van de Vara – 80 jaar bestaan
Bolscher Van der Brug Notarissen
Canisius- Wilhelmina Ziekenhuis
referentie van K.v.K Amsterdam
Grondmij
Carolus ziekenhuis Den Bosch
TP groep
Clubs CO Sint Jozef
referentie van de AstroAct door BV Levensgenieters Falcon Leven
Thema feest: The Falcon Dream
referentie door Bulsink Meubelen Berk
Floor Care Team ? Philips DAP
referentie van Ten cate, Upc
referentie van The Live House
Werkenrode
referentie van Sioo opleidingen
Vitens
Hulpverlening Midden Gelderland
Ocean Diva
Nederlands Jeugdinstituut / NJi
Bovag
Sioo opleidingen
Hitachi Data Systems Europe
De afdeling Bedrijfsbureau VGZ/GGD
referentie van HRM dag Nuon
Sioo: mw. dr. ir. C.J.A.M. Termeer
PGGM: Teammanager – referentie door Frans de Ridder
Oce Nederlandse Verkoopmaatschappij B.V.
Communicatiemanager – referentie door J.C.H. van Dongen
Albracht groep bv. : President: referentie van Ton Sieraad
Quorum, Men & Meeting
referentie van Angela Wels manager
Ocean Diva “Rijkswaterstaat /AGI
Autobedrijf van Gooi
Nuon
Een team bij HGM
referentie van Levob

En meer….

Mocht je nog vragen hebben over de AstroAct dan kun je deze natuurlijk vrijblijvend stellen. klik hier voor het contactformulier:

Naast de AstroAct vezorgt Willem ook bedrijfshoroscopen

Bedrijfshoroscoop geeft de mogelijkheden van groei en inzichten van pijn punten weer. Het belicht o.a. de kracht van het bedrijf, als ook de punten die aandacht nodig hebben. Alsook hoe de uitstraling van het bedrijf is en communicatiestijl van het bedrijf. Ook schetst de bedrijfshoroscoop de tendens voor de toekomst. Het bedrijfsprofiel is met name een krachtig instrument in de commerciële sector om in te zetten bij de strategiebepaling van uw bedrijf. Zij kan echter ook zeer goed gebruikt worden als een reflectiemiddel voor een lerende organisatie met een minder commercieel oogmerk.

Opdrachtgevers voor een bedrijfshoroscoop waren: Abn Amro, Telegraaf, Nuon, Albracht, Vitens en veel kleinere bedrijvenhoroscoop abn amro

Deze horoscoop kan ook als een relatiegeschenk geven worden.

“Vele waren verbaast over hoe dicht Willem bij het bedrijfsverhaal kon komen en met degelijke duidelijke adviezen kwam! “Aldus mederwerker Abn-Amro”

Voorbeeld bedrijfshoroscoop:

De ABN-AMRO Bank AstroAct ABN-AMRO Bank-horoscoop

Datum Oprichting 22-9-1991 CET – GMT 21-9-1991
Tijd 00.01u GMT 22.01u.
Plaats Amsterdam

De grondhouding van het bedrijf:

De ABN AMRO bank is een bank die een zelfsturende kracht wil zijn in de ont­wik­kelingen in het bedrijfsleven. Hierdoor kan het soms lijken alsof zij het wiel opnieuw wil uitvinden. Deze drang zorgt er echter ook voor dat bij tijd en wijle er daadwerkelijk iets op een geheel eigen wijze ontwikkeld wordt.

Hoewel de drang om op de voorgrond te treden niet prioriteit no. 1 is, wil de ABN AMRO de dingen om zich heen vormen c.q. creëren naar eigen inzicht waarvoor zij dan ook de waardering vraagt. Dit draagt ertoe bij dat, ondanks dat de bank zeer gericht is op leven en laten leven, zij als een eigengereide bank over kan komen.
De ABN AMRO heeft een praktische en nuchtere instelling. Dit maakt dat er behoefte aan is om met beide benen op de grond te blijven staan en dit laat zich dan ook zien in het beleid. Deze instelling kan echter ook ietwat star maken waarmee wellicht te lang ergens de tanden in worden gezet. Het is daarom goed om zo af en toe afstand te nemen van de basisprincipes. Niet zozeer om deze overboord te gooien maar om het mogelijk te maken om bepaalde zaken van meerdere kanten te kunnen beschouwen. Voor de mensen die bij de ABN-AMRO werken is de duidelijkheid en helderheid van beleid prettig omdat de kaders houvast bieden. Toch zou het de bank goed kunnen doen open te staan voor creatieve geesten. Deze zouden de ruimte moeten krijgen om vanuit de bestaande structuur op welke wijze dan ook de grenzen te verleggen. Dit draagt ertoe bij dat opportunisme ontstaat en dit een nieuwe impuls voor het beleid kan betekenen. Het kan opleveren dat zo’n groot bedrijf als de ABN-AMRO toch een bezieling van fris en uitdagend ondernemerschap uitstraalt. De ABN-AMRO wenst gevoelsmatig ten opzichte van de samenleving te staan. Zij wil zo inzicht verkrijgen in de verlangens van het zakenleven en de privé-clientèle. Er wordt gewerkt vanuit een emotionele stelregel en dat is dat ‘de mensen zich veilig en prettig voelen’, of dit nu de zakenpartners, de bankrekeninghouders of het personeel is.

Voor De ABN–AMRO is het ‘wijgevoel’ een belangrijk steunpunt om naar de buitenwereld toe als collectief over te komen. Dit is een mooi gegeven maar ieder uitgangspunt heeft zijn oppositie. In deze is dit, dat het belangrijk is om duidelijk en helder met elkander te communiceren. Hiermee wordt bedoeld dat wat goed of slecht voelt, óók helder onder woorden dient te worden gebracht zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Het Doel:

De ABN-AMRO heeft een sterke behoefte aan erkenning en wil daarom de drijvende kracht van het zakenleven zijn. Er worden hoge eisen gesteld aan de mensen die binnen het bedrijf werken maar ook aan degenen met wie de ABN-AMRO in zee gaat. Deze neiging naar perfectie kan tot ongekende hoogten reiken, maar kan soms ook de spontaniteit doden. Hierdoor zou er zo af en toe een goed idee te vroeg losgelaten kunnen worden. Hoe dan ook, de ABN-AMRO schuwt de concurren­tiestrijd met wie dan ook niet en dat zorgt zeker voor grote uitdagingen. Daarnaast is het saamhorigheidsgevoel van ‘de bank waar je je thuis voelt’, een even groot doel. Voor de ANB-AMRO is het wijgevoel en de zorg voor elkaar van wezenlijk belang.

Onderlinge emoties:

Op de werkvloer wordt er verwacht dat er een collectieve saamhorigheid is waarin ongeschreven wetten als natuurlijk beschouwd worden. Deze betrokkenheid op elkander zorgt ervoor dat eenieder zich ervan bewust is dat het beleid van het bedrijf onderdeel is van ieders functioneren. Daar staat tegenover dat de bank zelf ook haar betrokkenheid wil tonen aan de mensen die zij in dienst heeft.

Communicatie:

De onderlinge communicatie in het bedrijf is scherp en alert maar ook dienend. Hierdoor gaat het er niet alleen om wie de slimste is, maar draait het ook om wat je voor elkander kunt betekenen. Er wordt verwacht dat iedereen zijn specifieke kennis bundelt om de familie ABN–AMRO zo goed en fijn mogelijk te laten functioneren.

Relaties

In de relatie- en personeelssfeer is de ABN- AMRO hartstochtelijk van aard. De onderlinge contacten behoren warm en enthousiasmerend te zijn. Relatiegeschenken of oprecht bedoelde complimenten horen hier dan ook beslist bij.

Wat brengt het Jaar 2006?

De beginselideeën van de ABN-AMRO kunnen dit jaar opnieuw onder de loep genomen worden. Hierdoor zal er nog beter gekeken worden naar hoe men de mensen een fijne en toekomstgerichte veilige baan kan bieden. Dit natuurlijk ook met het doel om daarmee het product ABN-AMRO nog beter op de markt te kunnen zetten. Waarschijnlijk zullen dit jaar nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan die het bedrijf een vernieuwde uitstraling zullen geven. Hierdoor kunnen er nieuwe werkmethodieken ontwikkeld worden waardoor er een vrijer beleid op de werkvloer kan komen. Belangrijk in deze ontwikkeling zijn de begrippen duurzaamheid en toekomstvisie. Deze groei in het creatief omgaan met zaken en met de wens van de klanten, zal ervoor zorgen dat meer ruimte en vrijheid ontstaat om je als personeelslid enigszins te onderscheiden.

Waarschijnlijk zal de bank naarstig op zoek gaan naar allerlei nieuwe betalings en afhandelingsmogelijkheden. Dit omdat een bank als statisch gegeven op een zeker moment redelijk overbodig wordt om als loket te dienen. Daarbij staat internetbankieren ook nog in zijn kinderschoenen. Deze vernieuwingen kunnen voor het personeel het gevolg hebben dat zij voor deze technieken en ontwikkelingen bijgeschoold moeten worden. Dit kan het leuke feit met zich meebrengen dat velen die bij de ABN-AMRO werken al snel vertrouwd zullen zijn met de nieuwe mogelijkheden die er via mobiele telefonie/internet, en welke technieken dan ook, bijkomen.

Naast de AstroAct verzorgt Willem Kunst ook astrologie content.
En tarot content voor websites en tijdschriften op aanvraag. zie reacties van klanten hieronder.

 • Type astrologie content, voor website’s en bladeren is o.a:
 • Daghoroscoop
 • Weekhoroscopen
 • Maandhoroscopen
 • Jaarhoroscopen
 • Tarot dag, maand en jaarhoroscopen
 • Horoscoop Nederlands elftal (panorama)
 • Bedrijfshoroscopen
 • Evenementen horoscopen
 • Horoscopen over koningshuis
 • Beroemdheden / celebs horoscopen
 • Horoscoop Nijmegen
 • Festival horoscoop
 • En meer….

Heeft u vragen of wilt u astrologie content of tarot content aan vragen klik dan op het contactformullier
Reacties op geschreven astrologie content van Willem is, bijzonder, inhoudelijk en uniek.

Klanten die u voor gingen:
AstroAct astrologie content willem kunst

Internet sites zoals die astrologie content gebruieken van Willem Kunst zijn o.a.: catharinaweb.nl, horoscoop.nl, Het staat in de sterren, inspirerendleven, 123horoscoop.nl, astroweb.be, tarotkaartenlegging, horoscoop2019.eu, het staat in de sterren, enz.
Referentie astrologie content glamour:
“Willem Kunst is werkzaam geweest als online astroloog voor Glamour.nl waar hij wekelijks de horoscoop aanleverde – die de Glamour-bezoekers dagelijks met veel plezier lazen. En tevens één van de bestgelezen dagelijkse rubrieken was.
De functie van Willem is, jammer genoeg, met ingang van 1 november 2019 wegens bedrijfsorganisatorische redenen vervallen, als gevolg daarvan waren wij helaas genoodzaakt de arbeidsovereenkomst met hem op te zeggen. Willem heeft veel kennis van zaken en heeft zijn werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Het was een genoegen met hem samen te werken!”

Astrologie content Willem Kunst

 

*Alles wat ontstaat heeft een geboorte tijd en is daardoor astrologisch te interpretere

 

 

 


Voorbeeld astrologie content wat willekeurige voorbeelden

Dag horoscoop Boogschutter

Zaterdag
Je kunt vandaag zeer uitbundig zijn en als je vanavond iemand wilt versieren, vraag dan of hij/zij een Waterman is, dat klikt op dit moment geweldig met jou.

Zondag
Als je gezelligheid zoekt, ga dan met een goede vriend(in) naar een cultureel gebeuren. Wie weet ontmoet je daar wel boeiende en bijzondere mensen

Maandag
Een collega of een ander persoon in de buurt kan de concurrentiestrijd met jou aangaan om de aandacht van iemand die jullie beiden leuk vinden. Laat je niet opzij zetten

Dinsdag
Ga de avond niet alleen doorbrengen. Nodig iemand uit en maak er met hem/haar een vrolijke avond van waarin veel gelachen wordt en jij je kunt ontspannen.

Woensdag
Ga met iemand die je graag beter wilt leren kennen een rustig avondje doorbrengen zodat er genoeg ruimte is voor werkelijke intimiteit in de gesprekken.

Donderdag
Probeer vandaag alleen leuke dingen doen. Zorg dat je ontspannen thuiskomt zodat je met je geliefde vriend een warme en opwindende avond kunt beleven.

Vrijdag
Jouw extraverte uitstraling en geflirt kan wat irritatie oproepen bij andere mensen. Deze kunnen denken dat je het meent, is dat echt zo? Weet wat en dat je uitdaagt!

Voorbeeld astrologie weekhoroscoop content

Ram
 21 maart – 20 april
Dit wordt een fijne week waarin er op het sociale vlak veel leuke en spannende dingen te beleven zullen zijn. Alleen in de liefde kan het wat stroef lopen vooral op het emotionele vlak. Als je je wat onbegrepen voelt, probeer dan de irritaties met de ander rustig te bespreken.

Stier
 2 1 april – 20 mei
Je weet wat je wilt en hoe daar te komen. Alleen kun je soms te krachtig je doel willen nastreven waarbij je de mensen die jij lief hebt iets te weinig ontziet. Wees attent op andermans gevoelens dan staat jouw dadendrang niemand in de weg en zul je jouw gestelde doelen bereiken.

Tweelingen
 21 mei – 20 juni
Laat je niet ontmoedigen door deze donkere tijden. Zorg dat jouw thuisbasis een plek is waar je je op je gemak voelt. En zodoende genoeg tot jezelf komt om in de juiste balans met jezelf te blijven. Zorg dat je mensen om je heen hebt die om jou geven zodat je je gesteund voelt.

Kreeft
 21 mei – 22 juli
Jouw sociale en liefdesleven staan in volle bloei en dat maakt dat je een beetje de rode draad van jouw dagelijkse verplichtingen uit het oog kunt verliezen. Let daar een beetje op maar zorg vooral dat je nu de vruchten plukt van deze aangename tijd. Intensiveer je liefdesleven!

Leeuw
 23 juli – 22 augustus
Dit kan een heel gezellige week worden. Je zit prima in je vel en het liefst zou je iedereen om wie je geeft om je heen hebben. My casa is your casa. Alleen in je liefdesleven kan het wat minder boteren. Blijf oog houden voor hen die je lief hebt en neem hun gevoeligheden serieus.

Maagd
 23 augustus – 22 september
Dit kan een vervelend weekje worden. Je bent snel geïrriteerd en voor je het in de gaten hebt, flap je met een scherpe tong jouw kritiek eruit. Richt je niet teveel op de buitenkant maar meer op het innerlijk. Dat maakt je mild en ontvankelijk voor de gunstige liefdestijd.

Weegschaal 
23 september – 22 oktober
Je voelt je deze week krachtig en uitgelaten. En door je energieke uitstraling en je natuurlijke charme weet jij de mensen snel te fascineren. In de liefde moet je wel contact blijven houden met de gevoelens van de ander en jezelf. Als je beslissingen moet nemen, doe dat dan nu.

Schorpioen
 23 oktober – 22 november
De planeet van de liefde loopt door je dierenriemteken. Het kan dus een spannende tijd worden. Je zult meer aandacht krijgen dan normaal en als je singel bent is dit dé tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je iemand hebt zet dan de liefdesvlam en passie op de hoogste stand.

Boogschutter
 23 november – 21 december
Voor jou is het een fijne tijd, je bent of wordt jarig en dat moet gevierd worden. De dag van je verjaardag is een soort afspiegeling van wat volgend jaar je zal brengen. Zorg dat je zoveel mogelijk geniet van deze tijd want veel van wat je nu doet heeft een goede kans van slagen.

Steenbok 
22 december – 20 januari
Voor jou is het een goede tijd in de liefde. Je kunt nu gemakkelijk steun krijgen van de mensen die jou liefhebben. Laat die ander(en) ook zien dat jij evenzo behoefte hebt aan warmte en romantiek. Op je werk weet je goed gebruik te maken van je charmes wat beslist invloed zal hebben.

Waterman
 21 januari – 19 februari
Jouw liefdesleven wordt getest deze week. Je zult duidelijker gaan voelen waarover je wel en niet tevreden bent. Je zult merken dat er in contact met anderen sneller iets emotioneels ontstaat. Redeneer dit niet weg maar probeer met de ander vooral mee te voelen. Leef je in!

Vissen
 20 februari – 20 maart
Je kunt op het gevoelsmatige vlak een sterke geldingsdrang ervaren en soms heftig uit de hoek komen. Je bent, meer dan anders, duidelijk over wat je wel en niet wilt. Je libido is hoog, je wilt bemind worden maar je hebt zelf ook sterk de behoefte om je seksueel te laten gelden.

Astrologie content weekblad Panorama
Astrologisch gezien is het moment waarop Marco van Basten zijn handtekening onder dit contract zette de geboorte van dit Nederlands elftal.
Het basis idee:De basis van het Nederlands elftal is in eerste instantie rationeel. Als er iets moet gebeuren zal dit zo snel mogelijk gedaan moeten worden met zo’n hoog mogelijk rendement. De ideeën zijn scherp, helder en duidelijk maar ook hard en soms kan er enige ongevoeligheid op treden doordat Marco – als de grondleger van dit Nederlands elftal – te weinig rekening kan houden met het emotionele aspect wat voetbal nu eenmaal ook in zich draagt.
De meeste zaken omtrent dit elftal worden eerst rationeel bekeken en beredeneerd. Dat kan betekenen dat er soms te gemakkelijk over gevoelens heen wordt gestapt. De valkuil hiervan kan zijn dat er uiteindelijk een te abstracte benadering van individuen plaatsvindt binnen het elftal. Dit kan de eenheid van de groep in gevaar brengen.

Instelling:
In aanleg heeft dit Nederlands Elftal behoefte aan afwisseling. Het is belangrijk om de talenten in de juiste banen te leiden en deze niet te versnipperen in allerlei losse activiteiten en nieuwe ideeën. Het is dus belangrijk om een vast omlijnd kader te creëren waarin betrokkenen deze behoefte aan afwisseling kunnen uiten.
Het zal steeds belangrijker worden om ervoor te zorgen dat ieder zijn kwaliteiten duidelijk kwijt kan. Het gebeurt dit in een vorm die helder en gestructureerd is en waarin de spelers duidelijk kunnen tonen wie ze zijn en wat hun kwaliteiten zijn. Dit is belangrijk om te zorgen dat er een duidelijke groep komt waarin men de gezamenlijke talenten kan bundelen en richten op de doelen die gesteld worden.

Dominant spelenDe overtuiging van dit Nederland elftal is om dominant te spelen en de andere partij met creativiteit en kracht te overrompelen. Het elftal moet een sterke zelfexpressie en wil aan de dag leggen. Deze drang is de kracht en de valkuil van het systeem wat gespeeld moet worden.
Er bestaat de neiging om hier te ver in te gaan waardoor het collectieve doel voorbij gestreefd kan worden; Namelijk de garantie om mee te blijven doen.
Wanneer Nederland meedoet aan het wereldkampioenschap zal deze opportune manier van voetballen ons kunnen breken. De wens om de ander onze wil op te leggen kan dan sterven in het zoeken naar te speelse en creatieve oplossingen.
Als dit team niet zakelijk kan of durft te spelen zal het mijn inziens voortijdig stranden in haar schoonheid. Er zal daarom een duidelijke leider in het veld op moeten staan die bereid is om, wanneer mogelijk, eerst voor het belang te gaan om te winnen in plaats van hoe te winnen.
Deze versobering op zijn tijd zal het elftal ver kunnen brengen.

tan, panorama, flair, glamour, prive, rtl, btuist de teelegraaf, ,magriet, de gelderlander, tv gids belgie, en meer

Naast de AstroAct verzorgt Willem ook Astrologie entertainment

 

Zie ook:


Workshop horoscoop lezen


Astrologie workshop – persoonsprofiel


Workshop beroepsconsult


Referenties AstroAct


Bedrijfshoroscoop


Astrologie Content voor website’s & bladeren

 


Naar begin van de reacties AstroAct

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

Astrokunst, astrologie content, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

 

Scroll naar boven